Multifunktionell ringklocka utan batteri från Aristos Home

Från sajten:
image

Aristos Home Door Bell är en ny generation av smarta ringklockor. Denna sticker ut genom att inte vara en traditionell dörrvideoringklocka utan en enklare variant.

På Indiegogo, en plattform för crowdfunding liknande Kickstarter hittar vi ett intressant projekt. Aristos Home Door Bell är en ringklocka som inte kräver något batteri och fungerar såväl inomhus som utomhus. Den kan användas till en rad olika saker som man kanske inte tänker på i vardagen. I videoklippet som presenterar Aristos Home Door Bell ser vi exempelvis en hund dra nytt av den när hungern gör sig påmind. Eller varför inte om du sitter på toaletten och ser att toapappret är slut? Vem sa att inte smarta prylar kan vara användbara?

Aristos Home Door Bell är formad som en sten, drivs av kinetisk energi vilket inte kräver vare sig ström eller batteri (däremot ringmodulen behöver vara ansluten till en kontakt). Enheten har totalt 38 olika ringtoner och 4 olika ljudnivåer för dessa. Den fästs var som helst med den medföljande tejpen så det är fritt fram att vara kreativ. Anslutning mellan ringklockan och ringmodulen sker via 433.92 MHz.

Är du sugen på en egen Aristos Home Door Bell så börjar priset på cirka 300 svenska kronor via Indiegogo, leverans beräknad till mars månad 2023.

Källa: Indiegogo