MUJJO släpper sin MagSafe plånbok

Från sajten:
image

Företaget Mujjo kommer med MagSafeplånbok till iPhone.

Alternativ till Apples egna tillbehör är alltid trevligt så länge det inte bara är billiga kopior. Mujjo har tidigare leverarat iPhone och iPad-skal som håller hög kvalitet. Nu kommer de med ett plånboksfodral som fungerar med MagSafe. Plånboken får plats med tre kort och är gjorda i ett vegetabiliskt garvat Ecco-läder.

Plånboken har tre olika sätt att ta upp korten. Genom ett hål på baksidan om vi tar av den från iPhonen, genom att dra upp korten och genom ett trycka från en liten öppning på undersidan av plånboken. Plånboken innehåller även en liten klämma som gör att oavsett antal kort kommer de att stanna kvar i plånboken och inte ramla ut. Plånboken kostar 491 kronor och går att förbeställa i dag med leverans 31 oktober. För den som önskar någon lite snabbare har Mujjo även handskar inför vintern som fungerar att använda på touch-skärmar.

Källa: MUJJO

1 gillning

Från sajten:
image

Mujjo lanserade nyligen ett nytt tillbehör för våra iPhones.

Mujjo är sedan tidigare kända för att göra kvalitetsskal till just iPhone. Men i och med deras Magnetiska Plånbok i läder för iPhone ger de Apple en god match på ett annat av deras andra tillbehör. Magsafe-plånboken Apple har vinner endast på en punkt när vi ställer dessa två mot varandra.

Mujjos magnetiska plånboksfodral fungerar med Apples Magsafe. Först och främst sitter det bättre fast på iPhone än vad Apples egna gör. Det förklaras genom att Mujjo har lagt till utbuktande silikonränder på baksidan av plånboken som gör att plånboken inte glider i sidled eller vrider sig. Även om Apples plånbok sitter bra jämfört med budgetvarianter är vinner Mujjo ordentligt över Apple här. Mujjos plånbok sitter fast ordentligt på baksidan även när vi ska dra upp telefon och plånbok ur ett par tajta byxor.

Mujjo plånboksfodral Magnetiskt

På baksidan hittar vi ytterligare ett hål för att lätt kunna få upp korten.

Mujjos plånbok är snyggt designad med sömmar som sitter tätt och läder som upplevs mjuk och har visat sig tålig under den tiden vi testat det. Plånboksfodralet andas kvalitet. Insidan på plånboken är en japansk mikrofiberduk med satinliknande finish

Mujjo plånboksfodral Magnetiskt

Sömmarna och läderkvaliteten är mycket genomarbetad och bra hos Mujjos plånboksfodral

Mujjo har gjort öppningen på plånboksfodralet i vinkel vilket underlättar för att få ut korten. Istället för att behöva pilla och få tag i kanten på korten går det enkelt att placera tummen på kanten på kortet och dra upp det. Om designen tilltalar mer än Apples design är individuellt. Men funktionen gör att det är mycket enklare att få upp korten med Mujjos plånbok än Apples. Som om det inte var tillräckligt har Mujjo också ett hål längst ner för att trycka upp alla korten samtidigt. Det här gör det enkelt att få upp alla korten om det är så att något av de bakre korten ska användas.

Mujjo plånboksfodral Magnetiskt

Upptill är öppningen vinklad vilket gör det enklare att ta upp kort. På nedersidan finns det ett hål för att trycka upp alla korten samtidigt.

Tar vi av plånboken från iPhone hittar vi även ett hål i mitten att trycka upp korten via. Även om det är funktion som inte används förrän vi separerar plånboken från iPhonen ger det oss ytterligare ett sätt att få ut just rätt kort när vi behöver det. Åter igen, inget som Apples plånbok har.

Men på en punkt förlorar Mujjo, det är att avsaknaden av Find My-kompatibilitet.

Recension: Mujjo MAGNETISK PLÅNBOK I LÄDER FÖR IPHONE

Fördelar

 • Sitter fast med hjälp av silikonränder.
 • Kvalitetsläder.
 • Tre olika sätt att ta upp korten.
 • Går lätt att ta upp korten utan att ta av plånboken från iPhone

Nackdelar

 • Inte stöd för Apples Find My

Detaljer

 • Lättåtkomlig plånbok med tre kort.
 • Kompatibel med iPhones som har MagSafe (12, 13, 14) samt MagSafe-kompatibla fodral.
 • Vegetabiliskt garvat Ecco-läder åldras vackert, klassat som guld för miljöstandarder.
 • Fodrad med lyxig japansk mikrofiber med en satinliknande finish.
 • Lätt att fästa, med silikonränder för halkskydd.
 • Åtkomstkort från toppen, basen eller baksidan.
 • Pris: 461 kronor hos Prisjakt

Sammanfattning

Mujjo har gjort ett plånboksfodral i snygg vegetabiliskt garvat Ecco-läder med tre olika sätt att få upp korten. Plånboken sitter fast med hjälp av magneter och rör sig varken i sidled eller vrider sig på grund av silikonränderna som löper diagonalt över hela baksidan på plånboken.

Betyg: 4 / 5

Teknikveckan rekommenderar!
1 gillning

Har önskat mig ett svart i julklapp! :santa:t2::christmas_tree:

Ja den svarta är i mitt tycke den snyggaste

1 gillning

Eller i alla fall till lilla telefon och orange skal

Vilken färg passar bäst till en sprucken guldig iPhone 13 pro max då? :rofl:

Hur går det att komma till Apple Store? :grimacing:

Svinsnyggt!

Ingen stress!

Ser inte riktigt vitsen med de här plånböckerna. De gör telefonen tjockare samtidigt som de inte ger det skydd som ett plånboksfodral ger.

1 gillning

Hur funkar det med magneter och magnetremsan på kortet?
Vet en butik på 90-talet där ägaren brukade dra de kunders kort som han inte gillade mot en stor magnet så att de tappade all information på kortet. Bara att beställa nytt. :joy:

Har kort fortfarande magnetremsa?

chipet e inte känsligt , som de va förr :relaxed:

Fast det sitter ju fortfarande en magnetremsa på korten

Tror jag. Mitt gamla kort som hade fem år på nacken hade det iaf. När inte chippet funkade skulle man dra remsan stod det. Men varenda gång man drog remsan sa kortläsaren att kortet har chip. Sätt i chipet

Ok, hur många använder magnetremsan är kanske en bättre fråga.
Hej kan inte minns senast jag använde det

Inte en aning.
Vet bara att mitt chip strulade de sista två åren om man skulle ta ut pengar i affären. Då stod det ju dra kortet och maskinen svarade varenda gång att man skulle använda chippet

Man får inte använda magnetremsan för pengatransaktioner. Kom med de nya kortreglerna som kom för några år sedan. Nya reglerna: Nu stoppas kortköp med magnetremsa - Nyheter (Ekot) | Sveriges Radio

1 gillning

Beställer man inte ett nytt kort då? Eller är det normalt att dras med ett dåligt chip i 2 år? :joy::joy:

Betalar ju alltid med Apple pay