Motorola släpper ny prisvärd mobiltelefon

Från sajten:
image

Motorola har presenterat en ny och mycket prisvärd mobiltelefon idag. Nya moto g22 har fyra kameror och kostar endast 1699 kronor när den lanseras.

Nya Motorola moto g22 är en stilfullt designad smartphone som har en 6,5″ Max Vision LCD-display med 90 Hz uppdateringsfrekvens och en upplösning på 1600 x 720 pixlar. Mobiltelefonen har ett kraftfullt batteri på 5.000 mAh vilket lär räcka hela dagen och lite till. Moto g22 har fyra kameror där huvudkameran är på 50 megapixlar. En ultrabred kameralins med 118° som fångar upp mer av motivet och omgivningarna bjuds det också på. Utöver detta finns en Macro Vision-kamera som tar bilder, upp till 2,5 närmare motivet än många andra kameror för än mer detaljerade närbilder. Framtill finns en selfiekamera på 16 megapixlar.

Motorola moto g22

Motorola moto g22

Motorola moto g22

Med en premiumfinish i akrylpolymer är den konstruerad för vardagen. Den är dessutom vattenavstötande så den klarar av spill och stänk (IP52). Motorola moto g22 levereras med Android 12 och har även gestbaserad kontroll; Fast Flashlight, Quick capture, Three Finger Screenshot m m. Processorn är en Mediatek Helio G37, minnet på 4 GB RAM och 64 GB lagring samt plats för minneskort.

Motorola moto g22 släpps i tre olika färger; Cosmic Black, Iceberg Blue och Pearl White. Finns tillgänglig att köpa från den 10 mars i Sverige och rekommenderat pris är 1699 kronor.

Källa: Pressmeddelande

1 gillning

Bra prestanda för det priset helt klart