Motorola presenterar ny premiumtelefon

Från sajten:
image

Motorola presenterar idag en ny mobiltelefon, Motorola Edge 30 Pro. Den nya mobiltelefonen har utrustats med ny processor, kameraystem och skärm.

Nya Motorola Edge 30 Pro är utrustad med en Snapdragon 8 Gen 1 processor, Qualcomm Technologies mest avancerade mobila plattform, som möjliggör det senaste inom 5G, AI, spel, kamera, Wi-Fi och Bluetooth. Jämfört med föregående generation, har denna modell 30 procent mer kraft och 25 procent högre effekt tack vare grafikprocessorn Qualcomm Adreno.

motorola edge 30 pro

Anslutning till 5G sker med systemet Snapdragon X65 Modem RF. För att få ut det mesta av nya 6 GHz Wi-Fi, ansluter telefonen med ännu högre Gigabit-hastigheter via Wi-Fi 6E4. Skärmen i mobilen är på 6,7″, en Max Vision OLED-display med 144 uppdateringsfrekvens. Ljud i form av Dolby Atmos via två stora högtalare.
Motorola Edge 30 Pro integrerar Artificiell Intelligens (AI) i allt från fotografering till gaming och vid olika typer av anslutningar. Batteriet är på 4.800 mAh och mobilen har upp till 68 W laddkapacitet med TurboPower. Det tar bara 15 minuter att ladda upp mobilen till 50% och den stödjer 15 W trådlös laddning.

motorola edge 30 pro

Mobilen har två 50 MP-kameror, som tar skarpa bilder i såväl ultravidvinkel som på extremt nära håll. Macro Vision säkerställer skarpa detaljer vid närbilder, och en selfiekamera på 60MP ger högupplösta selfies med Quad-Pixel-teknik. Video stöds enligt HDR10+ och upplösning upp till 8K vilket ger en bildkvalitet på över 26 miljoner pixlar.

Motorola Edge 30 Pro använder Android 12, finns i färgerna Cosmos Blue och Stardust White och rekommenderat pris är 7990 kronor.

Källa: Pressmeddelande

Det var mig ett kort skärpedjup på sista bilden.

Motorola är ett märke på uppgång. Exponeras numera ordentligt på Elgiganten. Har bekanta i omgivningen som har Motorola.
De kan nog ta platsen som Huawei en gång hade på sikt.

1 gillning

Håller med och Edge 30 pro har ju även penna som tillbehör. Då OP är lite osäkert vart de är på väg så tycker jag Motorola lyfter sig mer och mer

Tror inte de har den ekonomiska uttåligheten.

De ägs av Kinesiska Lenovo som är ett stort bolag. Även stora i USA där de är bra positionerade, ingen konkurrens av Xiaomi etc…
Har inte varit så intresserad av Motorola tidigare men den här senaste modellen verkar vara en hit:
Motorola Edge 30 Pro Overview - Finally A True Value Flagship - YouTube

1 gillning

Lite ny statistik de är för första gången trea i USA:

Lite på grund att LG har försvunnit. Men lite underligt att Google med sina Pixel lurar inte verkar lyckas. Med tanke på att de har satsat så mycket med sina senaste modeller.