Motorola lanserar tre nya flaggskeppsmobiler i Edge-serien

Från sajten:
image

Idag lanserade Motorola tre nya modeller av sina mobiltelefoner i Edge-serien. Alla tre modellerna är av premiumkvalitet och har den senaste tekniken.

Motorola fortsätter att lansera mobiltelefoner och idag släpptes ytterligare tre nya modeller på marknaden, denna gång i deras Edge-serie. Modellerna är Motorola Edge 30 Ultra, Motorola Edge 30 Fushion samt Motorola Edge 30 Neo.

Motorola edge 30 ultra

Denna modell har marknadens första 200 MP huvudkamera där sensorn fångar mer ljus genom att kombinera 16 pixlar till en enda 2.56μm Ultra Pixel, vilket ger skarpa, ljusa bilder även i mörker. Huvudsensorn använder avancerad HDR-teknik och har optisk bildstabilisering som tar bort oönskade skakningar. Motorola edge 30 ultra filmar i 8K vilket ger över 33 miljoner pixlar i upplösning, även detta det högsta som finns i en smartphone idag. Möjlighet att spela in video i 4K HDR10+ finns också.

Mobilen har även en ultravidvinkel-kamera på 50 MP samt Macro Vision som tar dig 4 gånger närmare motivet än en standardlins. Det hela kryddas med ett 2x teleobjektiv och på framsidan finns en selfiekamera på 60 MP. Lägg sedan till en Snapdragon 8+ Gen 1 Mobile Platform, 5G, AI, 144 MHz uppdateringsfrekvens, 12 GB LPDDR5 RAM och 256 GB lagring så kommer du ganska långt när det gäller prestanda. Skärmen är på 6,67″ och med TurboPower och en 125 Watts laddare får du ström för hela dagen på endast 7 minuter!

Motorola edge 30 ultra blir tillgänglig i Sverige idag den 9 september i färgerna Interstellar Black och Starlight White. Rekommenderat pris är 9 999 kronor.

Motorola edge 30 fusion

Motorola edge 30 fusion har Snapdragon 888+ 5G Mobile Platform och en 6,55″ pOLED FHD+-skärm med 144 MHz uppdateringsfrekvens. Huvudkameran är på 50 MP med optisk bildstabilisering och med all-pixel fokus tas 32x fler fokuserade pixlar. För video gäller HDR10 eller 8K-upplösning. Kamerasystemet har även en 13 MP ultravidvinkel-kamera med inbyggd Macro Vision. Selfiekameran är på 32 MP och självklart hittar vi ljud med stöd för Dolby Atmos.

Med TurboPower-laddning på 68 W kan Motorola edge 30 fusion laddas upp för dagen på bara tio minuter.

Motorola edge 30 fusion blir tillgänglig i Sverige idag den 9 september i färgerna Cosmic Grey och Aurora White. Rekommenderat pris är 6 799 kronor.

Motorola edge 30 neo

Den tredje mobiltelefonen för dagen lanseras i samarbete med Pantone och finns i Årets Pantonefärg 2022, Very Peri. Dessutom finns färgerna Aqua Foam, Black Onyx och Ice Palace vilka ser riktigt läckra ut. För mer effekt kan användargränssnittet i mobilen matcha färgen på den vilket är riktigt trevligt.

Skärmen är en 6,28″ pOLED med 120 MHz uppdateringsfrekvens som återger 100 procent av DCI-P3’s färgomfång. Ljud finns också och detta med stöd för Dolby Atmos. Mobilen drivs med Snapdragon 695 5G Mobile Platform och har TurboPower-laddning på 68 W. Det finns en högupplöst huvudkamera på 64 MP med optisk bildstabilisering kombineras med en selfiekamera på 32 MP med Quad Pixel-teknik.

Motorola edge 30 neo blir tillgänglig i Sverige den 9 september i färgerna Very Peri och Black Onyx. Rekommenderat pris är 4 499 kronor.

En lite överraskande nyhet är att telefonerna lanseras med en egen signaturdoft. Motorola har, i samarbete med Firmenich som är världens största doft- och smakföretag tagit fram en doft som sprids när förpackningen öppnas.

Källa: Pressrelease

1 gillning

Motorola blir bara bättre och bättre tycker jag :slightly_smiling_face: