Mophie utökar sortimentet med nya produkter och kablar

Från sajten:
image

Tillbehörstillverkaren Mophine utöver sitt sortiment med prisvänliga Essentials och ny kabelserie. Fokus ligger på prisvänliga produkter för användarna.

Mophie lanserar nu den nya Essentials-serien som får ett prisvänligt format. Serien erbjuder ett brett urval, från powerbanks och kablar till väggadaptrar, billaddare och trådlösa laddare. Samtidigt introduceras även Charge Stream som är en ny serie laddningskablar, utvecklade för hållbarhet och flexibilitet.

Tre olika powerbanks lanseras också med kapaciteter på 5 000, 10 000 och 20 000 mAh. Varje modell har en USB-C (input/output) och en USB-A port för flexibel användning och en stilren finish samt en praktisk LED-strömindikator.

  • Essentials Powerstation 5K – 5 000 mAh, rekommenderat pris är 339 kronor
  • Essentials Powerstation 10K – 10 000 mAh, rekommenderat pris är 449 kronor
  • Eessentials Powerstation 20K – 20 000 mAh, rekommenderat pris är 569 kronor

Essentials-serien inkluderar även en 15 watt trådlös laddningsplatta, optimerad för snabbladdning av qi-aktiverade enheter. Den klarar av att ladda genom 3 millimeter tjocka mobilskal. Rekommenderat pris är 229 kronor.

De släpper också två olika väggladdare, en med USB-C PD uttag – Essentials Charger 20 W för 229 kronor samt en med två uttag – Essentials Charger Dual 50 W för 449 kronor. Den senare har Power Delivery-teknik vilket är lämpligt för laddning av enheter som MacBook Air, surfplattor och mobiltelefoner. Laddaren har en maximal output på 50W i ett enskilt uttag och en delad utgång på 45 watt, uppdelat i 20 watt respektive 25 watt mellan de två USB-C-portarna.

I sortimentet finns också en laddare för bilen – 12W Dual USB-C + USB-A Car Charger för 169 kronor. Den har dubbla portar, USB-C samt USB-A samt en LED-indikator som visar när en enhet laddas.

Mophie Charge Stream-serien inkluderar fyra olika typer av kablar: USB-C till USB-C, USB-C till Lightning, USB-A till Lightning och USB-A till USB-C. Kablarna har Enduraflex-teknik i kombination med ett robust, flätat ytterhölje som kan stå emot upp till 30 000 böjningar. Fästpunkterna där kontakterna och kablarna ansluts är förstärkta, vilket ska ge en lång livslängd även vid kontinuerlig användning. De kan hantera strömförsörjning upp till 240 watt och dataöverföring på 40 Gbps. Rekommenderade priser för Charge Stream-serien ligger mellan 229 – 399 kronor. Samtidigt lanseras ett antal slitstarka PVC-laddningskablar som kommer i flera olika varianter i prisspannet mellan 79 – 229 kronor.

Både Essentials och Charge Stream-produkterna finns tillgängliga på hemsidan Zagg.com samt hos svenska återförsäljare inom kort.

Källa: Pressmeddelande

Galleri