Mophie släpper ny laddning för Apple-produkter

Från sajten:
image

Det ZAGG-ägda bolaget mophie presenterar tre nya laddare för iPhone, AirPods och Apple Watch – trådlösa laddstationer och powerbank.

Det handlar om ett laddställ med 3-i-1, ett med 2-1 och en allt-i-ett-powerbank med möjlighet att ladda 4 enheter samtidigt.

“Idag förväntar sig många snabb och enkel laddning, och den nya produktserien från mophie går ett steg ytterligare och erbjuder Apple-kunder tre olika laddningslösningar inklusive en allt-i-ett-lösning som passar för människor på språng” säger Gavin Slevin, VD för ZAGG International.

3-in-1 wireless charging stand är en laddstation som laddar iPhone, Apple Watch och AirPods med trådlös laddning med upp till 7,5 watt. Den har stativ för telefon och klocka samt en plan plats för AirPods eller helt valfri Qi-manick. Finns i färgerna svart och vitt till ett pris på 1 590 kronor.

2-in-1 wireless charging stand är precis som namnet antyder en laddstation för två trådlösa enheter. Den plana trådlösa delen har fått ge vika men ersatts av en USB-A som kan ladda ytterligare en enhet med den sammanlagda styrkan på 7,5w. Trådlöst laddning via stativ till vår iPhone och Apple Watch. Finns även den i svart och vitt till en prislapp på 1 195 kronor.

Den uppdaterade versionen av mophie powerstation är en allt-i-ett-laddare som kan ladda upp till fyra enheter samtidigt fördelat på laddplatta, en magnetisk Apple Watch-laddare som går att vinkla, en USB-A samt en 18W USB-C PD-port. Batterikapacitet på 8 000 mAh och USB-C-porten levererar 18W som kan ladda din iPhone till 50% på en halvtimme. Den trådlösa ledningen levererar 5W till iPhone och AirPods. Priset hamnar på 1 590 kronor.

Samtliga dessa produkter finns att köpa på ZAGG.com och inom kort på deras Europeiska sida samt Apple Store.