Mophie lanserar funktionell 3-i-1 laddare med MagSafe

Från sajten:
image

Mophie har idag lanserat två nya laddlösningar med stöd för MagSafe. Ett funktionellt och justerbart 3-i-1 laddställ och en praktisk reseladdare.

Tillbehörstillverkaren Mophie har visat upp sina senaste skapelser när det gäller att underlätta vardagen för användare av MagSafe-kompatibla mobiltelefoner. Den första är en funktionell, höj- och sänkbar laddare som kan användas vid skrivbordet vid videosamtal. Dessutom visade de upp en praktisk reseladdare som laddar mobil, klocka och hörlurar när man är på resande fot.

Med det nya justerbara 3-i-1 stället med MagSafe fås upp till 15 watt effekt till iPhone, AirPods och Apple Watch. Ställets utformning sparar plats på arbetsytan och lyfter upp telefonen i ögonhöjd medan den laddas, så användare kan videochatta eller ringa handsfree. Ställets justerbara och tiltbara huvud möjliggör en perfekt betraktningsvinkel.

För dig som är på resande fot så kan nya reseladdaren Mophie 3-in-1 travel charger with MagSafe vara något. Med denna kan man enkelt ladda både iPhone, Apple Watch och AirPods samtidigt. Upp till 15W trådlös laddning stöds. Allt förvaras i det medföljande reseetuiet.

Rekommenderat pris för Mophie 3-i-1 Expandable Stand med MagSafe är 1 699 kronor och mer information finns här. Priset för Mophie 3-in-1 travel charger with MagSafe är 1 799 kronor och mer information finns att läsa här.

Galleri

1 gillning

Sjukt att de kan fortsätta hålla dessa priser, finns det verkligen tillräckligt med folk som betalar detta?

1 gillning

Kanske därför priset är så högt, för få som köper.

Det är ju försäljaren som får ta första steget att sänka priset, köparna kommer inte att tillta i hopp om ett framtida lägre pris :blush:

Exakt. :slight_smile:

Jag gillar bordsstället, trist att priset inte riktigt är anpassat för en smålänning :disappointed:

Både Mophie och Belkin som är stora tillverkare av tillbehör har nog bra koll på sin marknad och kalkylerat vilken prissättning dom kan ligga på.
Visst är det mycket pengar men köpare verkar ju finnas.

Deras priser är inte anpassade för någon :blush: