Mobiltelefonen OnePlus 11 Concept har en intressant design

Från sajten:
image

Mobiltillverkarna verkar vilja sticka ut med sina nya modeller. En tjuvtitt på en ny koncept-mobil från OnePlus tar ut svängarna när det gäller designen.

Kinesiska mobiltillverkaren OnePlus som nyligen presenterade sin flaggskeppsmobil OnePlus 11 5G kommer att visa upp en koncept-mobil på MWC i Barcelona den 27 februari klockan 09:00. Företaget har släppt ett par bilder för att visa upp ett par av detaljerna från deras nya koncept-mobil, OnePlus 11 Concept. Det handlar bland annat om en unik “flowing back” som ser till att väcka uppmärksamhet från mobilen.

OnePlus 11 Concept

Bilderna på baksidan visar OnePlus 11 Concept genom att framhäva de isblå ledningarna som går genom hela baksidan av telefonen. Det hela påminner lite grann som om att mobiltelefonen har egna blodkärl. Den futuristiska glasdesignen är inspirerad av den lugna stillheten och kraften som finns vid en glaciärsjö.

OnePlus finns på MWC (Mobile World Congress) i monter #3M10 i Hall 3 för att visa upp inte bara denna spännande mobil utan även sitt andra sortiment.

Vad gillar ni idén, är det på tiden att mobiltillverkarna tar ut svängarna lite?

Källa: Engadget

Tycker verkligen det behövs, rak eller konvex kant är det enda som byts nu var 4e år utseendemässigt.

Precis, lite som Nothing gjorde också :slight_smile:

En gammal vis grafiker och typsnittsformgivare sa en gång till mig ”det bästa typsnittet är det som inte märks, det som gör att du kan läsa och ta till dig texten utan att störas”.

Den bäst designade mobilen är den som låter mig kommunicera, jobba och roas utan att vara i vägen. Den ska förbättra min kommunikation, göra mitt jobb enklare och mitt liv roligare. Och inte störa.

2 gillningar