Mixa som en mästare med Xiaomi Smart Blender

Från sajten:
image

Xiaomi slår till igen och låter dig bli en mästare i köket. Åtminstone när det kommer till uppkopplade och smarta prylar som underlättar vardagen.

Kinesiska Xiaomi som nyligen presenterade en mängd nyheter inför hösten hade även ett par andra äss i rockärmen. En av de produkter som visades upp efter gårdagens pressevent i München var Xiaomi Smart Blender. En smart blender för köket som inte bara mixar och krossar utan även kan varmhålla en soppa eller annat varmt och flytande som du mixat ihop.

Xiaomi Smart Blender

Xiaomi Smart Blender har 9 olika justerbara lägen och den åttabladiga kniven ser till att krossa/mixa allt till perfektion. En trevlig funktion med denna smarta blender är att det även går att hålla innehållet varmt i upp till fyra timmar vilket kan vara trevligt om du trollat ihop en höstsoppa eller annat som värmer. Behållaren, som har halkfritt handtag, rymmer upp till 1,2 liter varmt innehåll eller 1,6 liter kallt.

Xiaomi Smart Blender

Som med mycket annat från Xiaomi så är den uppkopplad och via appen får du tillgång till mängder av recept, precis som med deras Smart Air Fryer eller Smart Rice Cooker. De olika inställningslägena sköts med samma typ av reglage med inbyggd display som finns på deras luftfritös. Utöver det finns finns det två touchkänsliga knappar bredvid. Vill du ha något klart till du kommer hem eller bara se till att barnen får i sig något gott efter skolan? Det är möjligt att schemalägga upp till 12 timmar i förväg så varför inte erbjuda en riktigt frisk smoothie kanske?

Xiaomi Smart Blender

Exakt när Xiaomi Smart Blender lanseras eller vad den kostar visste inte deras representant som jag frågade men den är tänkt att lanseras senare i år i Europa. Vi får återkomma när vi vet mer!

Källa: Xiaomi