Mike (Tyson) släpps i 8 avsnitt med premiär den 25 augusti

Från sajten:


Mike Tysons liv dramatiseras i den här kommande serien som boxaren själv inte har godkänt.

Den 25 augusti har Mike premiär på tjänsten Hulu i USA. Men redan nu kan vi börja hoppas på att den snabbt blir tillgänglig på Disney+ för oss i Norden. Serien som alldeles nyligen släppte en trailer visar upp Tysons kontroversiella liv både inuti ringen och utanför den. Den riktiga Mike Tyson gjorde ett uttalande om att Hulus serie inte har diskuterats med honom eller kompenserat honom för att få använda hans historia och namn.

Istället lyfter han fram en annan serie som är under produktion som baseras på hans liv och släpps senare med titeln Tyson. I den spelar Jamie Foxx huvudrollen som Iron Mike och Martin Scorsese producerar men den är än så länge inte bunden till någon streamingtjänst.

Via: Pocket-lint

Från sajten:


Disney har idag släppt en trailer för sin nya serie Mike där vi får följa boxaren Mike Tysons karriär i hans dalar och toppar.

Mike Tyson var en professionell boxare och han är enligt många världens bästa boxare genom tiderna då han förlorade väldigt få matcher. Men hans karriär tog ett stopp när han dömdes för en våldtäkt 1992 och när han släpptes ut 1995 fortsatte han med boxningen. Nu har Disney släppt en första trailer för serien om Mike Tyson.

Med i serien har vi Trevante Rhodes som spelar Mike Tyson samt Harvey Keitel, Laura Harrier, Li Eubanks, Olunike Adeliyi, och B.J. Minor.Serien kommer släppas i totalt 8 delar och har premiär den 8 september och går att avnjuta på Disney+.