Meta gör det lättare att hoppa mellan Instagram och Facebook

Från sajten:
image

Meta fortsätter att testa och sammanlänka sina olika tjänster. Nu är det inloggningen och växlande mellan Instagram och Facebook som görs lättare.

Den nya funktionen ska hjälpa till att det enklare för de användare som ständigt hoppar mellan olika konton på de två apparna eller personer som har många Instagram-profiler. Många separerar sitt onlinevarumärke, personliga liv och affärer.

I en kontoväxlare för facebook och Instagram går det nu att se alla konton och profiler som du har. Instagram har haft den här funktionen under ett par år. Med Facebook med i kontoväxlaren kan vi enkelt hoppa mellan alla olika konton. Det går även att se om det finns nya meddelande eller dylikt på något konto.

We’re introducing new features that make it easier to create, switch between and get notified for multiple profiles on @facebook and @instagram.https://t.co/JN1GXSPrFv pic.twitter.com/nztXYOoCMf

— Meta Newsroom (@MetaNewsroom) September 26, 2022

Vi kan läsa på Metas blogginlägg att funktionen kommer till iPhones, android-telefoner och webversionen av Instagram. Det hela kommer att rullas ut runt om i världen under de kommande månaderna. Funktionen kommer även göra det möjligt att använda ett konto för Facebook för att sedan skapa en profil på Instagram och vice versa.

  • Vi testar nya sätt för människor att lättare växla mellan och skapa nya konton och profiler på Facebook och Instagram.
  • Människor kan få aviseringar för både Facebook- och Instagram-profiler på ett ställe om de väljer att lägga till dem i samma kontocenter.
  • Människor kan nu skapa ett konto med sin befintliga Facebook- eller Instagram-inloggning och använda den för att registrera sig för ytterligare konton och profiler.

Källa: Meta

:ok_hand:t2::clap:t2: