Meross släpper ny smart golvlampa

Från sajten:
image

Meross tuffar på med nya produkter på löpande band för våra smarta hem. Senast ut är en smart golvlampa som har flera användningsområden i hemmet.

Kinesiska Meross har gjort sig ett namn med prisvärda produkter för våra smarta hem. Produkterna är kompatibla med en rad olika ekosystem och kräver ingen hub vilket är önskvärt hos många användare. Nu har de släppt en svart och faktiskt, riktigt genomtänkt smart golvlampa vid namn Meross Smart Floor Lamp. Smartare än andra på det sätt att den faktiskt går att använda som både bordslampa och som skrivbordslampa. Total längd är 139 cm och som kortast är den 56 cm. Vill du använda den till skrivbordet medföljer en hållare som skruvas fast vilket är riktigt generöst. Själva armaturen där belysningen sitter kan enkelt vridas i 360° om man så önskar.

Meross Smart Floor Lamp

På stativet finns en inbyggd kontrollpanel som låter dig tända och släcka bekvämt från soffan eller sängen. Kontrollpanelen har tre touchknappar som även låter dig ändra ljusstyrkan och färgtemperaturerna samt en laddningsport. Lampan kan dimmas från 1 till 100% och lyser upp mellan 2700 till 6000 K vilket lär vara tillräckligt för de flesta. Kontrollen på lampan har även stöd för sex programmerbara lägen.

Meross Smart Floor Lamp K

Meross Smart Floor Lamp ansluts till ditt nätverk på 2.4 GHz bandet liksom deras övriga produkter. Självklart kan golvlampan röststyras och den har stöd för Apple HomeKit, Google Assistent, Amazon Alexa samt SmartThings och IFTTT. Den kommer dessutom ihåg senaste inställningen när du tänder lampan igen.

Golvlampan säljs än så länge i USA till ett pris av $80 och vi hoppas att den snart dyker upp på deras Amazon-sida här i Sverige.

Källa: 9To5Mac

1 gillning