Meross presenterar smart termostat med temperatursensor

Från sajten:
image

Meross presenterar en smart termostat med inbyggd temperatursensor. Perfekt för dig som behöver ha koll på olika prylar i hemmet.

Kinesiska företaget Meross fortsätter att lansera nyheter för det smarta hemmet. Nu är det Meross Socket Thermostat MTS960HK med stöd för Apple Home som visats upp. Enheten består av en strömkontakt, en display, ett uttag samt en temperatursensor. Den är tänkt att användas för den som har behov av att kunna justera olika enheter beroende på temperatur, såsom ett akvarie, en odling, en fläkt eller ett element.

Meross Socket Thermostat MTS960HK klarar av maximalt 16A / 3 680W och har utöver Apple Home även stöd för Amazon Alexa, Google Home och Samsung SmartThings. Temperatursensorn är ansluten via en 2 meter lång kabel och kan mäta temperaturer mellan -30 °C till 110 °C. Då denna är tillverkad i metall kan den också användas i vatten vid behov.

Enhetens display kan visa temperaturen i rummet samtidigt som den inställda temperaturen som ska mätas. Styrning kan ske direkt via displayenheten, via Meross-appen eller det ekosystem som används. Den har också stöd för alarm vid höga eller låga temperaturer, scenario, timers och temperaturkalibrering.

Rekommenderat kampanjpris just nu är 39,11 euro och leveranser startar den 31 maj 2023.

Källa: HomeKit News

Galleri

1 gillning