Mer från Anker och Eufy i Sverige framöver

Från sajten:
image

Idag nåddes vi av nyheten att vi kommer att se mer produkter av Anker i Sverige. Även Eufy kommer bli tillgängligare.

Anker Sverige meddelar att de kommer storsatsa med ett brett sortiment av sina produkter via Amazon.se inom kort. Företaget Anker grundades 2011 av Google-ingenjören Steven Yang och har idag gjort sig ett namn genom prisvärda produkter inom laddning och mobiltillbehör. Men, mer kända i kretsarna kring hemautomation är företaget genom varumärket Eufy som erbjuder säkerhetskameror och sensorer till bra priser.

Idag finns ett sortiment representerat via Webhallen, Elgiganten och Dustin här i Sverige. Man säljer t ex även produkter som portabla högtalare och hörlurar under märket Soundcore samt portabla projektorer under märket Nebula.

”Det finns inte någon stark tradition i Sverige av att välja kvalitetsprodukter för laddning – det blir mer en sådan sak man köper i flykten för att man har glömt sin gamla eller för att den gått sönder. Men vi ser en snabbt växande medvetenhet om att produkterna är viktiga att lägga en tanke bakom, både för att ha ett säkert hem och att få bästa möjliga effekt. Därför känns det som rätt läge att satsa hårt på den svenska marknaden, och det känns väldigt roligt att bygga Ankers närvaro på lokala plattformar och ytterligare bygga upp kunskapen om våra olika varumärken”, säger Gustaf Granqvist, nordisk försäljningschef för Anker.

Källa: Pressmeddelande

4 gillningar

:+1:t3:

Anker har släppt en ny generation laddare GaN Prime: