Mer dansk teknikehandel till Sverige

Från sajten:
image

Danska AV-Cables etablerar sig i Sverige – därmed följer man efter Computersalg och Proshop över Öresund till de stora jaktmarkerna.

Trots sitt namn är det inte bara kablar som saluförs hos AV-Cables. Fokus ligger absolut där men vi hittar även en hel del annat till mobilen, datorn och annan hemelektronik.

AV-Cables kan ses som ett heldigitalt Kjell & Company. Det är också den gode Kjell som förra året köpte upp AV-Cables. Så även om det blir en konkurrent till den egna webbhandeln så hoppas bolaget att det skall komplettera Kjells butiker framför något annat. I senaste kvartalsrapporten kan vi läsa följande:

Etableringen av Av-Cables på den svenska marknaden är ett viktigt strategiskt steg för koncernen där vi för första gången kombinerar våra två varumärken på en och samma marknad. Med Kjell & Companys fokus på kunskap och service samt Av-Cables oslagbara erbjudande inom prisvärde och sortimentdjup kan vi nu på ännu fler sätt hjälpa konsumenten och göra tekniken tillgänglig för alla – Andreas Rylander VD & koncernchef Kjell & Company

Den svenska webbsidan är redan igång och om du är riktigt snabb kan du bli en av de första som gillar deras sida på Facebook.

Brukar det bli bra när dansken kommer??

Jo är det något danskarna är duktiga på så är det handel.

Klart dansken ska sko sig :slight_smile: