McDonalds ska göra största förändringen av sin meny på decennier

Från sajten:
image

McDonalds klassiska hamburgare har mer eller mindre smakat likadant sedan många år tillbaka men nu anpassar sig den gigantiska restaurangkedjan till konkurrensen där ute.

Det var inte så länge sedan som McDonalds ändrade om receptet för Big Mac och nu är det snart dags igen. Men denna gång är det inte bara Big Mac som ska göras om utan totalt ska hamburgerkedjan göra 50 ändringar på sin meny och det ska bli mer en känsla av hemlagat. Det är The Wall Street Journal som rapporterar att ett team i Chicago har i sju år jobbat på att ta menyn till nästa nivå.

McDonalds kockteam har jobbat med att bli av med fryspuckar och kladdiga bröd och istället ska köttet tillverkas i mindre kvantitet så de blir bättre stekta och inte så torra. Brödet ska inte vara lika blött och det ska vara mer ost och tillbehör på burgarna än vad det är idag. De planerar även att byta brödet på Big Mac till ett briochebröd och den ska kännas mer hemlagad än tidigare och förhoppningsvis höjs inte heller priserna av detta. Den nya menyn kommer lanseras i USA i början på nästa år och om det blir en succé eller inte återstår att se.

Via WSJ

Tråkigt, då tappar de ju @RolexJocke som kund.
:sunglasses::sweat_smile:

1 gillning

Tänk om de även skulle införa att alla köp måste göras via appen.

2 gillningar

Ska sluta ta emot kontanter har jag hört

1 gillning

Donken i Norrköping kommer ha en specialmeny som de kallar Classics. Det funkar då en viss Jocke köper dessa. Övriga landet fattar inte varför det bara funkar i Norrköping..:sweat_smile:

2 gillningar

Det är ju tur att man är anpassningsbar. :joy::joy:

Hälsningar Ove

2 gillningar

Sett annonser här om nya smaken på McDonalds, reklamen visar några olika burgare. Trodde det var samma som ni hade i Sverige förr på BigMac så har inte tänkt mer på det.

32 sek för alla nya burgare hos dom just nu så får beställa och prova helt enkelt.

Tror inte det är samma, detta verkar lanseras först nästa år och först i USA.

bara dom ger fan i tastysåsen så får dom leka fritt :smiley:

1 gillning

Bästa såsen! Synd dom gjorde sig av med BigTasty och gjorde om den till en cheeseburgare storleksmässigt.

1 gillning

Ja visst fasen var burgaren större förut? :thinking:

Jajjemen ! Polarens och min favorit. Käka den nästan varje dag när vi var runt 18 år :slight_smile:

1 gillning

Nej den är samma storlek som tidigare. Dock är den inte lika platt som förr utan de har gjort köttbiten tjockare och mindre diameter men håller fortfarande 150g.

Det fanns dock en riktigt mastodont på 226g ett tag som hette Big Juicy som var riktigt saftig :slight_smile:

Man lär väl testa senare. Dock sällan på McDonalds numera (Luleå) sen de flyttade till en bit utanför stan till ett inklämt läge med få P-platser. Nästan alltid fullt på parkeringen.

Undrar om man kan hoppas på en någorlunda rimlig vegetarisk burgare