MAX lägger till kryddstarka nuggets och burgare på menyn

Från sajten:
image

MAX har utökat sin meny och nytt är Frisco Cheese ’n’ Jalapeño samt red hot chicken nuggets som är proppade med kryddor för att få det hetta till ordentligt i munnen.

Om du som undertecknad älskar stark mat så kan red hot chicken nuggets vara värt att testa. Det är vanliga kycklingsnuggets men istället för den vanliga paneringen så har de en hetta som kommer från röd jalapeño, cayennepeppar och chiliflakes. Är nuggets inte en favorit så har de även tagit tillbaka Frisco Cheese ’n Jalapeño på menyn och det är en burgare med färsk jalapeño, kryddig Creole-sås, trippla lager ost, sallad och lök. Vill du inte ha en vanlig burgare så går den att byta ut mot kyckling eller vegetariska alternativ.

Äntligen kan vi presentera en liten stark nyhet från MAX. Jag har länge velat kombinera den frasiga fylliga munkänslan hos en nugget med hettan från chili. Det finns något nästa magiskt med chilifrukter. De kan förhöja och överraska samtidigt som de helt kan förstöra en måltid. Med våra nya Red Hot Chicken Nuggets har vi jobbat hårt för att hitta rätt balans mellan styrka och ”jag vill ha en till och en till och en…”, säger Jonas Mårtensson, chefskock på MAX.

De lanserar även två nya shakes, Mango Swirl och Tiple Chicolate och samtliga nyheter går att beställa på Max från och med den 31 augusti så med andra ord är det fritt fram att testa redan idag.

Via pressmeddelande

4 gillningar

Vår dotter tycker redan Max Nuggets är lite starka och jag förstår vad hon menar, man känner lite pepprig smak? :nerd_face:

1 gillning

Är inte så förtjust i max Nuggets, men den nya shaken med mango lät ju underbar! Får bli ett stopp vid närmaste tillfället

Jag trodde detsamma om Donkens mangoshake, gillade den ite alls.

Äntligen alternativ med like smak så det inte blir så slätstruket :blush:

Så länge det inte är som donkens hot Nuggets. Ingen smak och bara hetta.
Brukar gilla lite starkare mat men mcd har misslyckats helt där.

Jag älskade den mangoskaken

1 gillning