Marvel släpper en trailer för "Ant-Man and the Wasp: Quantumania"

Från sajten:


I början på nästa år är det dags för den tredje filmen om Ant-Man som spelas av den härligt roliga Paul Rudd och det ser ut att bli actionpackat precis som en Marvel-film ska vara.

Om några veckor är det dags för “Wakanda Forever” och när den är släppt är väntan till nästa Marvel-film i MCU-världen inte lång. Den 15 februari 2023 har “Ant-Man and the Wasp: Quantumania” premiär i Sverige. Vi hittar återigen Paul Rudd som Ant-Man och Michael Douglas spelar Hank Pym och Michelle Pfeiffer axlar rollen som Janet van Dyne.

Från sajten:


Marvel Studios har släppt en ny trailer för Ant-Man and the Wasp Quantumania.

Trailern ger oss en inblick i vad den kommande filmen med Paul Rudds Scott Lang kommer att handla om, tid, och närmare bestämt tiden han förlorat med sin dotter Cassie under the blip. Scott ser ut att teama upp med tidens herre Kang för att åtgärda all den förlorade tiden med dottern. För de som inte minns Kang från serien Loki kan vi avslöja att Kangs intentioner inte är allt igenom goda.

Ett tips till alla hårdnackade Marvelfans där ute är att hålla ett öga öppet efter MODOK i trailern.

Källa: Marvel

Jonathan Majors gör något med sin röst som skickar kalla kårar längst ryggraden. Ant-man filmerna är i mitt tycke ganska meh men det faktum att Kang är med och att tonen verkar mörkare bådar gott.