MarioKart Tour är här

Från sajten:
https://teknikveckan.com/nintendo/mariokart-tour-ar-har/

Ett av årets mest efterlängtade spel till mobila enheter måste nog ändå vara Nintendos MarioKart Tour och idag går spelet äntligen att ladda ned.

Tyvärr kan vi inte säga om vi tycker är spelet bra eller inte då deras servrar är fullständigt överbelastade och man kan inte ens komma till huvudmenyn. Vi får hoppas på att Nintendo löser problemet med sina servrar omgående då vi är väldigt sugna på att testa detta.

Ladda ned till iOS

Ladda ned till Android

Här kommer min rigorösa recension: To Little To Late.

vänligen
/P

det skulle va kul om det fanns på appletv

Ja faktiskt - men stöd för vanlig kontroll.

Från sajten:
image

Att Nintendo numera gör mobilspel med ganska saftiga abonnemangsalternativ är ingen hemlighet. Att det också är en enorm inkomstkälla kunde vi räkna ut. Men dessa hiskliga summorna var kanske svåra att förutspå.

Mario Kart Tour som är mobilversionen av Mario Kart och ett av de senaste tillskotten har visat sig populärt. Nu har det klättrat upp till Nintendos näst mest inkomstbringande av dessa mobilspel. Närmare bestämt 293 miljoner dollar världen över.

Det är statistikföretaget Sensor Tower som tagit fram data från Apple Store och Google Play Store. I detta som flera andra spel kan vi betala för enstaka belöningar eller betala en månadsbelopp för att få tillgång till allt i spelet.

Det tycks vara ett vinnande koncept då Nintendo har en rad spel som visat sig dra in en hel del pengar. Rollspelet Fire Emblem Heroes har dragit in den nätta summan på 1 miljard dollar och ligger långt över de andra storsäljarna, Animal Crossing: Pocket Camp med sina 286 miljoner och Dragalia Lost med sina blygsamma 168 miljoner. Bubblarna i sammanhanget är Super Mario Run med 88 miljoner dollar samt Dr. Mario World med närmare 14 miljoner.

Det tycks som att de klarar sig bra på mobilsektionen, är det anledningen till att antalet kvalitetsoriginalspel till Nintendo Switch tryter?

Via: Eurogamer.

Dr Mario World är riktigt nice!

Det här introt åldrades inte så väl i och med Corona skall dock sägas.

1 gillning

Tur du själv åldras som ett vin! :smirk::wine_glass: