MagSafe v.1 till USB-C

Jag undrar om det finns en adapter som förvandlar MagSafe v.1 till USB-C.
Jag har en MacBook Pro och en Thunderbolt Display.
Thunderbolt displayen har en MagSafe version 1 kabel och min MacBook Pro behöver ström för att kunna driva Thunderbolt Displayen.
Just nu får MacBook Pro’n ström via extern laddare. Men det skulle vara så trevligt att få ner antal kablar vid skrivbordet.

Hittade en själv
https://mackablar.se/elecjet-anywatt-en-magsafe-1-2-för-usb-c-adapter-713.html

Jag får nog spraymåla den vit

Eller den här
https://www.capida.se/magsafe-1-til-type-c-han-65w-adapter-hvid?gclid=Cj0KCQiA09eQBhCxARIsAAYRiylEN_XmredpSZD2HxlFNJ4XirkCcHhk5wiZ_f8AcViARJwDnw88UYIaAjHOEALw_wcB

Tänk på att du bara får ut 65W som max på båda de två adaptrarna så om du har 15"/16" mbp så laddar du långsamt och att den måste använda batteriet mer om du maxbelastar datorn.

Tusan också, min mbp behöver 87W

Är det skärmen som sätter den begränsningen?

Ser ut att vara adaptrarna som sätter begränsningen. På den första länken så är det en tabell över input och output. På den andra länken står det output 65W.

Det måste inte matcha. Jag har en adapter åt andra hållet (Usb-C => Magsafe 2) som ligger i mitt resekit för att kunna ladda en 15" mbp 2015 utan att behöva ha med en extra strömadapter. Den ger bara 60 W men funkar de få gånger som jag behöver den.

Jag tänkte ha min inkoppla hela tiden förutom på tisdagar. Sällan jag använder datorn för allt för ansträngande saker. Det är väl VM som står igång hela tiden i så fall.