Macradion: När Tjällmo tystnar

Från sajten:
image

Mystiken tätnar inför att Marcus och Marcus ska komma hem till Dennis i Tjällmo för att träffas alla tre IRL. Sen blir det lite tekniknyheter också.

Ja, hur ska ett besök i Tjällmo sluta egentligen? Det vet vi först i nästa avsnitt men i detta blåser vinden upp med IKEAs luftrenare STARKVIND som får HomeKit-stöd, Larsson har testat myslampor inför höstmörkret och kan det vara så att det är påväg en ny Thunderboltskärm med inbyggt mobilchip?

Hörrö! Nu och i framtiden kommer nya avsnitt av Macradion att släppas på måndagar istället för torsdagar. Ps. Under sommaren kan avsnitt utebli pga av semester och annat skoj.

HJÄLP OSS

Hjälp oss att fortsätta göra det vi älskar! Klicka dig gärna vidare och gå med i vår Patreon så vi kan fortsätta göra härliga produktioner framöver. Du som är Patreon får dessutom podden helt reklamfri varje vecka. Nu finns dessutom Patreon i svenska kronor så ni vet vad ni ger utan konstiga uträkningar på utländska. Missa heller inte vår alldeles egna Macradion-butik!

LYSSNA

FOLJ OSS

Missa inte att prenumerera på vår YouTube-kanal där vi kontinuerligt lägger ut recensioner och mindre tester.

Tjena! Frågan har säkert ställts tidigare men vart har Severyd tagit vägen? Har ju vart tyst i etern frön honom hela sommaren. Är ni bara tre igen?

3 gillningar

Han jobbar med att dra i gång sin nya podd ”Två av allt”, där han varje vecka kommer berätta varför det inte räcker med bara en av veckans pryl. :wink:

1 gillning

Ja, han har varit väldigt frånvarande att tag. Vi får nog ge det tråkiga svaret ”av personliga skäl”, men det är absolut ingen fara med honom. Han har bara fokus på lite annat just nu. Så just nu är vi bara tre.

6 gillningar