Macradion: Bajshögtalaren

Från sajten:
image

Macradiontorsdag och vi levererar avsnitt nummer 50. Avsnitt 50 skiljer sig inte från andra avsnitt utan vi håller samma höga klass i alla avsnitt!

Eller så har vi dålig koll på våra filer så att vi helt missat att vi är halvvägs till 100. Veckans avsnitt bjuder på de rykten som finns kring nästa generation iPhone, iPad och Mac. Dessutom har vi alla fått våra HomePod Minis efter lång väntan – men var det värt väntan?

Hjälp oss att fortsätta göra det vi älskar! Klicka dig gärna vidare och gå med i vår Patreon så vi kan fortsätta göra härliga produktioner framöver. Du som är Patreon får dessutom podden helt reklamfri varje vecka.

Apple Podcasts
Spotify
Acast

Du kan även följa Macradion direkt på Facebook.

1 gillning

Hur går det för @DennisKlarin och högtalaren? Har du fått igång den?

Han svär i vår chattgrupp ganska ofta, är generellt på lite sämre humör än vanligt och har köpt en whiskey igår så tror det går sådär.

1 gillning

Har hört att han ringde Apple-supporten och de skrev in: ”Ett klassiskt fall av SBS” i sina interna supportdokument. :wink:

2 gillningar

De har också fåt in en telefon som är lite böjd. Den första efter att någon har suttit och maniskt slagit telefonen mot en högtalare… :sunglasses:

1 gillning
1 gillning

Exakt som Attefors säger.

Nu är ni inte snälla!

2 gillningar