”M3GAN” är senaste läskiga dockan från Hollywood

Från sajten:


Något så fint som en vänskap mellan ett barn och en robot-docka med artificiell intelligens kan väl inte gå fel?

M3gan har biopremiär den 13 januari och är producerad av James Wan som legat bakom skräckfilmer som The Nun, Saw och Annabelle. Filmen handlar om Gemma och hennes lilla brorsdotter Cady som efter ha förlorat sina föräldrar blivit allt mer isolerad.

Gemma som får vårdnaden och jobbar med robotteknik väljer att ta hem en prototyp-docka som är till för att ge barnfamiljer en extra hjälp med att underhålla barnen. Cady och M3gan hittar varandra snabbt men efter ett tag börjar M3gan bli självmedveten och allt mer skoningslös.

Den här trenden måste få ett slut. Nu vågar man ju inte sova med sina favoritgosedjur längre!

1 gillning

Från sajten:


Megan är en android som ska hjälpa barn att aldrig känna sig ensamma eller behöva utstå emotionell smärta.

Men som i alla historier om androider som ska bistå människan i uppdraget med att göra livet smärtfritt går det helt åt skogen. Megan har fått sig en ny trailer och Megan tar nivån av skrämmande android till en ny nivå iklädd utseendet i vad som bäst kan liknas vid en av tvillingarna från the shining.

Regissör är Gerard Johnstone, författarna är Akela Cooper och James Wan. Rösten till Megan är Jenna Davis och sedan ser vi Allison Williams och Amie Donald i rollerna som faster och Megans nya bästa kompis.

 

Via: IMdB