Lumini PM är en smart spegel för hudanalys

Från sajten:
image

lululab är relativt okänt för oss här i Sverige men är ett företag som tidigare var en del av Samsung Electronics C’Lab. Företaget knoppades av 2017 och har därefter fortsatt att fokusera på produkter för skönhetsbranschen.

På den stora, numera virtuella elektronikmässan CES 2021 kommer företaget att visa upp sin senaste produkt. Det är Lumini PM som är en smart spegel som analyserar ditt ansikte och din hud och därefter ger förslag på vilka produkter som är lämpliga för just dig. Man använder sig av avancerad AI för att tolka och analysera ditt ansikte.

Därefter får du reda på resultatet i en app och baserat på hudtyp får du förslag på relevanta aktörer som kan ge dig personlig service och rekommendationer. Tipsen du får är dels kring hälsoprodukter men även skötselråd och kosmetiska produkter som syftar till att ge dig vackrare hud. Via appen får du också möjlighet att ingå i ett community och där utbyta erfarenheter med andra som har din hudtyp.

lululab Lumini PM Smart Mirror Hub

Lumini PM från lululab vinner det prestigefyllda CES Innovation Awards Honoree för tredje året i rad inom sin bransch vilket tyder på att de gör något bra.

lululab är det 22:a företaget som tidigare varit en del av Samsung och som nu står på egna ben. Samsung investerar och köper emellanåt upp olika företag i varierande branscher och renodlar mellan varven sin verksamhet. Med andra ord en bra grogrund för uppstickande företag som får tillgång till det enorma företagets kompetens och kan utvecklas i egen takt.

Vad tror ni om detta? Är avancerad AI något som vi får se inom flera användningsområden med syfte att förbättra och optimera inte bara användarupplevelsen men också oss människor?

Källa: Lulu-Lab