L'Oréal använder AR för snyggare ögonbryn

Från sajten:
{featuredimage}

Även det kosmetiska ska få sin del av AR nu då L’Oréal presenterar en nyhet. Nu ska det gå att få perfekta ögonbryn med hjälp av modern teknik och AR.

Franska kosmetikaföretaget L’Oréal presenterar en nyhet som ska hjälpa dig att få perfekta ögonbryn. Nya L’Oréal Brow Magic är en pryl som ser till att du får perfekta ögonbryn. På elektronikmässan CES 2023 går det nu att bekanta sig med denna magiska manick som använder AR för att fixa till ögonbrynen.

L'Oréal Brow Magic

L’Oréal Brow Magic är en slags ögonbrynsprinter som med hjälp av AR (Augmented Reality) ser till att du aldrig lämnar hemmet med spretiga ögonbryn. Produkten har tagits fram tillsammans med Prinker som sedan tidigare har en printer för temporära tatueringar. Brow Magic har 2.400 små munstycken som printar upp t ill 1.200 dpi (dots per inch).

L'Oréal Brow Magic

Appen skannar av ditt ansikte och sedan kan du välja mellan olika former, tjocklekar och effekter via AR. När du valt en look via den dedikerade appen så drar du produkten över ögonbrynen och sen är det klart. Skulle du inte vara nöjd kan du omedelbart ta bort det med makeup-rengöring.

Brow Magic från L’Oréal förväntas lanseras under 2023 och det finns inget pris än så länge.

Källa: The Verge