London är den nya helt trådlösa hörluren från Urbanista

Från sajten:
image

Stockholmsbaserade hörlurstillverkaren Urbanista lanserade idag deras senaste produkt inom den så kallade true wireless-kategorin.

Företaget själva menar att hörlurarna är utformade ”med inspiration från en livlig och pulserande plats”, därav namnet London. Men jag skulle nog påstå att inspirationen i första hand kommit från annat håll och att Cupertino vore ett mer passande namn med den logiken. För bortsett från färgen är de snudd på kopior av AirPods Pro.

Även funktionmässigt är de till stora delar i paritet med Apples premiumhörlurar:

  • Aktiv brusreducering (ANC)
  • Sensorer som känner av när de är i örat och automatiskt slutar spela musik när en eller båda hörlurarna är urtagna ur örat
  • Trådlös Qi-laddning
  • 25 timmars speltid: varje laddning av hörlurarna har en speltid på upp till fem timmar via fodralet ytterligare fyra fulla laddningar
  • Bluetooth 5.0

Äger du flera Apple-produkter du vill kunna använda hörlurarna med så finns det fortfarande stora fördelar med AirPods, tack vare Apples proprietära H1-chip som gör det busenkelt att flytta ljudet från t.ex. din iPhone till din Mac, iPad eller Apple Watch.

Men är du Android-användare eller tycker att AirPods kostar mer än det smakar så verkar dessa kunna vara ett riktigt trevligt alternativ.

Rekommenderat pris är 1499 kr och går att beställa från urbanista.com och auktoriserade återförsäljare från och med 25 maj.

Samt om man vill ha svart färg :slight_smile: