Logitech lanserar POP tangentbord för Gen Z

Från sajten:
image

Logitech lanserade i dag nya tillskott till Studio serien. Det är ett nytt tangentbord och mus.

Logitech har kompletterat sin annars svarta och RGB-färgade produktlinje med något som kan liknas vid en färgglad och lekfull serie.

POP Combo Blast Yellow LIFE PROF Logitech

Produkterna heter POP Keys och POP Mouse. Med färg och variation och en gnutta personlighet ska Logitech slå sig in som det självklara valet hos generation Z. Användaren ska kunna modifiera både det mekaniska tangentbordet och musen efter behov och mående. Att kunna uttrycka sig personligt är något som Logitech har tagit fasta på i de nya produkterna.

POP Keys design är härligt retro med sina bekväma mekaniska knappar som efterliknar känslan av en skrivmaskin, och de nya emoji-funktionerna på tangentbordets högersida. De 12 nya FN-genvägarna på tangentbordet inkluderar Snip Screen, Mute Mic och Media Keys för att underlätta arbetsdagen.

Några saker som står ut från ordinära möss är en knapp för mute och unmute som ändrar sig efter vilken app du har i förgrunden. Musens skrollhjul kommer att anpassa sig efter hur du skrollar, om det är precision eller komma till botten av en lång hemsida.

all_mice mus Logitech pop

Emojis är det som sticker ut i de nya produkterna. Både tangentbordet och musen har ett extra gott öga till emojis. Från början är knappen under skrollhjulet satt till att trigga igång och få upp emojis. Men det går att ställa in vad knappen ska göra. För den kreativa går det att ställa in att Photoshop ska öppnas eller bara slå på musiken.

POP Keys Daydream Mint Bty1 logitech

För både tangentbord och mus går det att med Logitechs egna app till datorn styra och bestämma vad de olika funktionerna ska vara.

På tangentbordet har vi den yttersta raden på höger sida som går att byta ut fyra av tangenterna mellan olika emojis-knappar. Till tangentbordet får vi med åtta stycken av de vanligaste emojis.

tangentord Logitech pop POP Combo Heartbreaker Rose LIFE One Hand TOP

Både mus och tangentbord kan koppla upp sig mot tre olika enheter samtidigt via bluetooth och Logitech hävdar att de lyckats göra en mus som är 90% tystare än en vanlig mus.

POP Keys Blast Yellow FOB UK

Batteritiden är även något som Logitech inte snålat med. Den sägs räcka till hela två år för musen och tre år för tangentbordet.
Givetvis är Logitechs nya produkter 100% plastfria

POP Keys och POP Mouse kommer att finnas tillgängliga på Logitech och hos andra globala återförsäljare. Rekommenderat pris 999 SEK för POP Keys och 499 SEK för POP Mouse. Även nya Logitech Desk Mat, som ingår i Logitech Studio Serien kommer att finnas tillgänglig hos återförsäljare för 199 SEK.

Kul med färg. Men knappen för eld-emoji skulle varit en bajs istället, den tror jag är vanligare.

2 gillningar

Ser ut som färggranna cyberpunktangentbord, snygg och kul idé.

Då hade @Stefan_Sandstrom köpt det direkt.

100% plastfria? Skulle vilja att den uppgiften faktakollas.

Det skulle vara “Givetvis är förpackningarna för Logitechs nya produkter 100% plastfria”. Men det ramlade bort i all hast. Jag kommer korrigera det snarast.

Fett najs!