Logitech G Fits är ett par in-ear-hörlurar för gaming

Från sajten:
image

G Fits är Logitechs senaste gaminghörlurar och istället för att vara ett par rätt klumpiga over-ear-hörlurar som snabbt kan bli svettigt så är de av typen in-ear.

Logitechs G Fits är anpassade för gaming och de har deras “Lightform”-teknik som är rätt ball. När vi stoppar in hörlurarna i öronen och startar deras app så kan vi forma hörlurarna efter våra öron på 60 sekunder. Ett gäng inbyggda lysdioder härdar de gelfyllda spetsarna på hörlurarna som matchar konturen av våra öron. Det ska göra att hörlurarna sitter perfekt oavsett vilket typ av öra man har.

“Detta är branschens första specialanpassade in-ear hörlurar för gaming. Genom att enkelt trycka på en knapp så skapar vår Lightform-teknik en hörlur som formar sig perfekt efter användarens öra.”

G Fits kan anslutas via PC, Mac, PlayStation 4,5, Nintendo Switch samt till Android-enheter via USB-A eller USB-C. De har en batteritid på sju timmar och genom att placera dem i laddningsfodralet så går det att få ut åtta timmar till. Om vi ansluter via Bluetooth så har hörlurarna en batteritid på tio timmar och med laddningsfodralet får vi ut 12 timmar till. I appen går det att justera ljudbilden via en equaliser där det finns förprogrammerade inställningar beroende på vilken typ av spel man spelar. Prislappen ligger på 2 699 kronor och de lanseras idag.

Via pressmeddelande