Lidl Smart Home dyker upp i butikerna på torsdag

Från sajten:
image

Lidl Smart Home dök upp som en lite oväntad nyhet för ett par år sedan och produkterna kommer och går i butikerna. På torsdag är det dags igen.

För dig som är ute efter en prisvärd lösning för det smarta hemmet kan Lidl Smart Home vara ett alternativ. När den första omgången produkter dök upp i butikerna gick de åt som smör i solsken, mycket för att de flesta använder Zigbee som protokoll och därmed enkelt kan integreras med andra plattformar.

På torsdag denna vecka är det dags för en ny omgång prylar att nå butikerna. Som tidigare finns det ett urval av smarta belysningsprodukter men även en del nya så kolla in utbudet ordentligt.

En ny och ganska intressant sak är att deras smarta gateway nu har stöd för Apple HomeKit, något som inte fanns vid debuten på marknaden. Detta innebär faktiskt en hel den nya möjligheter för de som använder Apple Home (som det numera heter).

Lidl Smart Home

Vi ser fram mot produktsläppen på torsdag och återkommer inom kort med en recension av de flesta produkterna som visas ovan.

Vad ser du fram mot att lägga beslag på?

Källa: Lidl

Ska nog faktiskt rycka en strålkastare.

1 gillning