Lidl lanserar ny klädkollektion och ny färg på sina sneakers

Från sajten:
image

Lidl har av någon märklig anledning lyckas skapa rätt mycket hype kring deras klädkollektion och deras sneakers som släpptes för något år sedan sålde slut extremt snabbt.

Nu kommer de populära skorna lanseras i en ny färg och prislappen ligger på 199 kronor. Utöver detta kommer de även släppa sportstrumpor, en magväska, mössa, joggers och en tröja.

Det är fantastiskt att se vilken respons vi har fått på våra klädkollektioner under åren. Den första upplagan sålde slut på ett par timmar och skon placerade sig i topp på Blocket under Stockholm Fashion Week tillsammans med välkända lyxvarumärken. Genom våra klädsläpp visar vi att vi erbjuder mer än bara livsmedel. Den nya kollektionen innehåller definitivt höstens snyggaste plagg och är ett måste för den som vill ha något utöver det vanliga, säger Oskar Hjertsäll, Head of Nonfood på Lidl Sverige.

Samtliga kläder kommer släppas i Lidls butiker den 21 november och vill du köpa några av prylarna får du nog vara snabb för sist tog allt slut väldigt fort. Nedan kan ni se exakt vad som lanseras och vad priserna ligger på:

Lidl-kollektionen:

  • Tröja i teddy-fleece (beige och svart/färgglad) – 199:-
  • Joggers i teddy-fleece (beige och svart/färgglad) – 199:-
  • Sneakers – 199:-
  • Magväska (svart/färgglad) – 99,90:-
  • Sportstrumpor – 19,90:-
  • Mössa/fiskarhatt – 79,90:-

Via pressmeddelande

Galleri

Undrar om becknarväskan blir en hit i orten? :joy::joy:

1 gillning

Förlänger säsongen!