LG's nya luftrenare har en nytänkande design

Från sajten:
image

Luftrenare lanseras bokstavlingen på löpande band i dagsläget och de flesta ser i princip likadana ut. Men, en del sticker ut och speciellt den nya luftrenaren från LG.

Nya LG PuriCare Objet Collection Aero Furniture ser vid första anblick ut som en färgglad bordslampa och att tänka luftrenare är inte det första som dyker upp i huvudet. Faktum är att det är en luftrenare, en färgglad sådan som dessutom är ett bord med inbyggd stämningsbelysning och trådlös laddare för mobilen. Vad mer kan man önska?

LG Aero Furniture Air Purifier

Kul att se att fler företag vågar ta ut svängarna och kombinera vardagliga prylar med varandra. Ikea lanserade sin luftrenare Starkvind för ett tag sedan som både renar luften och fungerar som ett avlastningsbord. LG har tänkt lite längre och integrerat en trådlös laddare för mobilen i bordsskivan upptill. Luftrenaren är inbyggd nertill runt hela “foten” om man kan kalla det så. Luftrenaren finns i två versioner, en med runt ovansidan samt en med lite avlång ovansida och de kommer i tre olika färger; rosa, gul och grå.

Under själva bordsskivan finns fysiska knappar för styrning av luftrenaren samt val för åtta olika lägen av den inbyggda stämningsbelysningen – fräckt! Det finns också indikatorer frö att visa wifi-uppkoppling, luftkvalitet och driftsläge. Luftrenaren kan givetvis styras av appen LG ThinQ som även styr andra smarta och uppkopplade produkter från företaget.

Mer information om produkten dyker troligtvis upp på den kommande IFA-mässan i Berlin som börjar nästa vecka.

Vad tycker du om designen?

Källa: The Verge