LG presenterar Lars Wallin som ambassadör för sin exklusiva tvättmaskin

Från sajten:
image

Modeprofilen Lars Wallin är ny ambassadör för den exklusiva tvättmaskinen från LG. Tillsammans kommer de att fokusera på hållbarhet och långsiktigt mode.

Det finns tvättmaskiner och sen finns det tvättmaskiner …som är lite exklusivare än vad vi är vana vid. Tvättmaskinen LSWD100E från premiumserien LG Signature är en kombinerad tvätt/tork och har nyligen släppts i en ny, förbättrad version. Den stoltserar med flertalet innovativa funktioner för bland annat skonsam tvätt och mer hållbar klädvård. Kapaciteten är 12 kg för tvätt och 7 kg för torkning och energiklassen är A. Tvättmaskinen har dessutom hela 20 års motorgaranti samt wifi för uppkoppling mot SmartThinq-appen.

LG LSWD100E

Designen på tvättmaskinen för tankarna till något futuristiskt och den har en reptålig emalj och en ytterst stilren formgivning med ett fåtal knappar. Funktionsmässigt har den ett automatiskt doseringssystem som undviker överdosering av tvättmedel vilket är bra för miljön. Den inbyggda ångfunktionen rengör på djupet och utöver detta finns ett separat uppfräschningsprogram som innebär att du inte behöver tvätta plaggen vid mindre nedsmutsning. Detta spar stora mängder vatten och energi och sliter dessutom mindre på färger och tyg. Torkning av plagg sker med värmepumpsteknologi vilket är energisnålt och skonsammare mot dina plagg.

Lars Wallin

Efter trettio år i modebranschen blickar Lars Wallin nu framåt och hans ateljé och skrädderi flyttar i början av 2022 till NK i Stockholm. Under våren öppnas även ett publikt showroom där premiumtvättmaskinen får en framträdande roll. Lars kommer att fokusera på hållbarhet och långsiktigt mode. Så här säger Lars själv om satsningen:

“– Att tvätta hållbart och ännu mer medvetet än idag kommer att bli viktigt. För mig är det därför inspirerande att samarbeta med ett varumärke och en produkt som håller samma höga ambitionsnivå som jag själv om funktion, material och design.”

Lars Wallin blir en av de första produktambassadörerna i samarbetsserien SIGNATURES by LG SIGNATURE, där LG:s mest exklusiva premiumsortiment och några av Sveriges främsta kreatörer och konstnärer samarbetar i mötet mellan konst och teknik.

LG Signature LSWD100E kan köpas hos Elgiganten och rekommenderat pris är 32.995 kronor.

Källa: Pressmeddeland

Ser nästan ut som våran kombimaskin vi har från LG.

Nu väntar vi bara på att Xiaomi presenterar @Marcus_Attefors som ambassadör för deras airfryer.

20 års motorgaranti och de slutar uppdatera mjukvaran inom 2 år och sen är det inte kompatibelt med något längre efter 5 år.

2 gillningar

33 lax för en tvättmaskin!

Nästan provocerande att skylta med 20 års motorgaranti, då det högst sannolikt är andra komponenter med betydligt kortare garantitid som ger sig långt innan motorn.

Någonstans hade man ju hoppats på att just “funktioner för bland annat skonsam tvätt och mer hållbar klädvård” hade funnits även i tidigare tvättmaskiner :slight_smile: :sweat_smile:

Dags för Lars att byta efternamn till Gwallin?

LG :heart:LG

Life is Good… Life is Wealthy… ?