LG lanserar kombinerad kyl och frys med InstaView MoodUP

Från sajten:
image

Känner du att köket behöver piffas till lite? Då kan den kombinerade kyl och frysen från LG vara något att titta närmare på med sin funktionalitet Instaview med MoodUP.

LG lanserar nu en ny kombinerad kyl och frys som kan sätta färg på vardagen. LG InstaView med MoodUP kan ändra färg på dörrmodulen vilket innebär att köket kan se annorlunda ut från en dag till en annan. Totalt finns det upp till 438 olika färgkombinationer att välja mellan – allt från förinställda för färgsprakande fester till avkopplande stunder eller naturliga nyanser.

Att välja hur LG Instaview med MoodUP ska se ut görs från LG ThinQ-appen. Upptill på enheten finns en LCD-panel där det är möjligt att skapa personliga meddelande till andra i familjen, se vad klockan, skapa påminnelser eller se egna bilder. Det finns också en inbyggd Bluetooth-högtalare som stöder streamingtjänster. Använd Party Mode i appen för att låta färgen på MoodUP-panelen blinka i takt med musiken.

Källa: Pressmeddelande

Jag skulle nog aldrig köpa en kyl där man ser innehållet, blir ju lite ICA feeling. Sen är det ju skönt med en täckt dörr att slippa se oordningen i kylen. :joy:

Om du hade glasdörr på kylen så skulle du väl nalla vaniljsås så fort du gick förbi :sweat_smile:

2 gillningar

Troligtvis skulle suget bli totalt. :joy: