Lenovo släpper ny version av smartklockan

Från sajten:
image

Lenovo har sedan tidigare haft två smarta klockor ute på marknaden. Nu släpps deras tredje version med inbyggd laddplatta.

Företaget Lenovo är väl mest kända för sina bärbara datorer men de har även lite andra produkter i sitt utbud. Sedan ett par år har de berikat våra dagar med smarta klockor för sängbordet (eller annan valfri plats). Den första modellen hade en liten inbyggd display medan den senare, lite enklare påminde mer om en vanlig hederlig klockradio. Gemensamt med dessa båda var stöd för Google Assistent vilket innebar att du kunde integrera den i ditt smarta hem och använda den som en röstassistent.

Lenovo Smart Clock 2 Abyss Blue

Nya Smart Clock 2 påminner en del om de tidigare modellerna men med vissa skillnader. Den är lite högre och och har lite mer textilbeklädnad runt om. Den har en 4-tumsskärm med touchfunktionalitet. Största skillnaden är en laddplatta med stöd för MagSafe. Smartklockan har även inbyggd nattbelysning och stöd för Google Assistent.

Lenovo Smart Clock 2 Charging Pad

Lenovo Smart Clock 2 släpps i september månad och rekommenderat pris är $89,99 vilket säkerligen blir runt 900 kronor här i Sverige. Den kommer i tre olika färger; Abyss Blue, Heather Grey och Shadow Black.

Källa: The Verge

1 gillning

Nice, kan bli en sån här! :ok_hand:t3: