Lenovo ska presentera en allt-i-ett lampa på CES 2023

Från sajten:
image

Snart är det dags för den stora elektronikmässan CES 2023 i Las Vegas. Lenovo kommer att visa upp en del produkter där och en av dessa är en skrivbordslampa.

Lenovo kommer inom kort att officiellt presentera sin allt-i-ett-skrivbordslampa Lenovo Go 4K Pro Webcam. Denna lyser inte bara upp din tillvaro utan ser till att täcka in en del andra behov också. Vad sägs om inbyggd webbkamera med 4K-upplösning, trådlös Qi-laddning och flertalet USB C-portar?

Webbkameran kan streama i 4K i upp till 30 fps och har autofocus, auto-framing och justerbart synfält. Skrivbordslampan går givetvis att rotera på flera olika sätt för att optimalt lysa upp antingen skrivbordet eller dig vid videokonferenser. Den har tre olika färgtemperaturer som ligger mellan 3.000-6.500 K.

USB-hubben klarar av 135 W med en USB C-port som levererar 65 W. Den trådlösa laddaren klarar 15 W och dessutom finns en 20 W USB C-port, två USB A-portar och en HDMI 2.=.

Priset för Lenovo Go 4K Pro Webcam beräknas ligga kring 329 amerikanska dollar och ska börja säljas i mars månad.

Källa: Engadget

 

Oj så ful. Varför kan inte teknikföretag ta in industridesigners istället för att bara skita i design?

Två bilder säger inte så mycket men jag tycker det var en klockren idé. Något jag skulle kunna tänka mig för att få ett renare skrivbord. :+1:
Tänk funktion före form så ser den helt acceptabel ut. Men jag skulle vilja se en video på hur den är tänkt att användas.