Lenovo samarbetslösningar utökas med nya ThinkSmart View Plus

Från sajten:
image

Lenovo utökar sin portfölj av smarta samarbetslösningar med nya fristående ThinkSmart View Plus.

Lenovo presenterade idag på Information Systems Europe (ISE 2023) i Barcelona den helt nya ThinkSmart View Plus. Detta är en helt fristående samarbetsskärm med funktioner för ljud, video och whiteboardliknande presentationer. Samtidigt presenterades också Lenovo IP Controller för samarbetsutrymmen och den nyligen tillgängliga ThinkSmart One.

ThinkSmart View Plus erbjuder en flexibel Microsoft Teams Display-upplevelse. Med funktioner som åtkomst till Teams chatt, kalender och filer blir det möjligt för medarbetare att gå med i möten.

Lenovo erbjuder också ett nytt kontrolleralternativ för ThinkSmart Core och ThinkSmart One. Lenovo IP Controller har en stilren design och är en AV-över-IP-skärm med HDMI-ingång som har lättanvänd Ethernet-anslutning (CAT5e) med Power over Ethernet. Den nya styrenheten möjliggör installation med upp till 100 meter från datorn.

ThinkSmart One som är världens första Windows-baserade konferensrumslösning. Den är designad för små till medelstora mötesrum eller hemmakontor och stöder videokonferensapplikationer som Microsoft Teams Rooms eller Zoom Rooms, och har åtta mikrofonsystem med eko- och brusreducering, 15-watts stereohögtalare och en integrerad högupplöst kamera med brett synfält.

Pris och tillgänglighet:

  • ThinkSmart View Plus är tillgänglig från och med mitten av 2023, från 2 370 euro (exkl moms).
  • Lenovo ThinkSmart One och controller är tillgänglig från och med mars 2023, från 2 969 euro (exkl moms)
  • Lenovo ThinkSmart One med IP Controller är tillgänglig från och med april 2023, från 3 434 euro (exkl moms)

Källa: Pressmeddelande

Galleri