Lenovo presenterar 3D-monitorn ThinkVision 27 3D

Från sajten:
image

Lenovo har visat upp en ny 3D-monitor samt lite olika tillbehör för ökad produktivitet. Produkterna är designade för att öka kapaciteten hos hybrida arbetsstyrkor.

Ny vecka och nya produkter och från Lenovo får vi se en 27″ monitor som är glasögonfri, 2D/3D-komatibel för sömlösa 3D-effekter och ögonspårning i realtid. Bildskärmen riktar sig främst mot professionella innehållsskapare som behöver en uppslukande 3D-visualisering. Den nya skärmen ska kunna öka produktiviteten då ingen ytterligare datorkraft för 3D-rendering krävs, samtidigt som den ger en konsekvent användarupplevelse i både 2D- och 3D-lägen. Skärmen kombinerar dessutom precision och klarhet tack vare 4K, med professionell dubbel 99 procent färgnogrannhet (DCI-P3, Adobe RGB), vilket gör den till det perfekta verktyget för professionella innehållsskapare.

Företaget presenterar även Lenovo Wired VOIP Headset och Lenovo Wired ANC Headset Gen 2 som är högkvalitativa ljudlösningar för professionella användare på den hybrida arbetsplatsen. Detta är den första produktlinjen av trådbundna headset som erbjuder brusreducering, förlängd batteritid och kompatibilitet med populära konferensplattformar. Som komplement till det nya sortimentet presenteras även tillbehör i form av ryggsäckar.

 

Rekommenderade priser för de nya produkterna är:

  • Lenovo ThinkVision 27 3D Monitor – 2,999 euro (feb 2024)
  • Lenovo Wired VOIP Headset – 49.99 euro (oktr 2023)
  • Lenovo Wired ANC Headset Gen 2 – 129.99 euro (okt 2023)
  • Lenovo Device Manage är tillgänglig för 12 dollar per enhet i Nordamerika, Latinamerika och Kina nu och kommer vara tillgänglig i EMEA början i november 2023.7
  • Lenovo ThinkPad Professional 16-tums Backpack Gen 2​ – 84 euro (dec 2023)
  • Fodralen Lenovo ThinkPad Professional 16-tum och Topload Gen 2 14-tum 79 respektive 54 euro (december 2023)

Källa: Pressmeddelande

Galleri