Lenovo lanserar tre nya Chromebook-datorer

Från sajten:
image

Utbudet av Chromebooks utökades precis då Lenovo presenterat tre nya modeller. Här finns något för gamern, den kreativa och vanliga användaren.

Kinesiska företaget Lenovo presenterar tre nya modeller av sina Chromebooks. Nya IdeaPad Gaming Chromebook Plus, IdeaPad Flex 5i Chromebook Plus och IdeaPad Slim 3i Chromebook Plus ska alla leverera en balans mellan mellan värde och pålitlig prestanda. De nya datorerna är utrustade med fler verktyg och premiumtjänster, bland annat File Sync för att komma åt Google Drive-filer offline, en 1080p webbkamera med AI-drivna videosamtalsverktyg för videokonferenser och andra avancerade funktioner inklusive AI-driven Google Photos Magic Eraser som enkelt tar bort oönskade distraktioner från foton.

Lenovo IdeaPad Gaming Chromebook Plus (16”, 7)

Denna modell har en AI-driven webbkamera med hög ljudkvalité för gruppsessioner, samt en uppdateringsfrekvens på 120 Hz samt och RGB-bakbelysning. Med Lenovo IdeaPad Gaming Chromebook Plus kan gamers få tillgång till grafiskt krävande spel online eller ta sig an Mixed Reality utmaningar helt utan att kompromissa med upplevelsen eller kvalitén. Rekommenderat pris för Lenovo IdeaPad Gaming Chromebook Plus är 8 295 kronor.

Lenovo IdeaPad Flex 5i Chromebook Plus (14”,7)

En modell för användare på språng som blandar kapaciteten hos större bärbara datorer med flexibiliteten av en 2-i-1 datorer. Den kan användas som en vanlig laptop eller vändas för att enkelt användas som en surfplatta. Det är också möjligt att ta dina skapelser i Adobe Photoshop till nästa nivå med Adobe Firefly, generativ AI som redigerar material med hjälp av enkla textprompts. Rekommenderat pris för Lenovo IdeaPad Slim 3i Chromebook Plus är 5 595 kronor.

Lenovo IdeaPad Slim 3i Chromebook Plus (14”, 8)

Sista lanserade modellen är en pålitlig vardagsdator som är certifierad i militärklass för att motstå spill, smuts med mera. Datorn har File Sync vilket innebär att användaren kan vara produktiv var hen än är – såväl offline som online. Rekommenderat pris för Lenovo IdeaPad Flex 5i Chromebook Plus är 7 695 kronor.

Källa: Pressmeddelande