LEGO slår på stora trumman med LEGO VIP-helg i helgen

Från sajten:
image

Lego kan vara lite snåla med rea, istället ger de bort exklusiva set och VIP-poäng till sina medlemmar.

Ingen kan undgått att vi är på väg in i den stora rea-högtiden ‘Black Friday‘, som blev black week, pre-black week, cyber monday och så vidare. Nu i helgen firar Lego sin egna högtid LEGO VIP Weekend, där de uppmanar oss att handla lite extra Lego inför jul.

Det är en återkommande högtid som i år infaller den 19-20 november. Under firandet erbjuder Lego dubbla VIP-poäng och ger oss extra ‘GWP’ vid köp.

Vi får också chansen att vinna 1 000 000 VIP-poäng. Detta är poäng medlemmar i vanliga fall får vid varje köp, 1 poäng per krona. Denna vinst skulle innebära att vi kan byta till oss drygt 66 000 kronor i presentkort och andra belöningar.

GWP står för Gift with purchase, gåva vid köp. Det är ofta exklusiva set som bara kan fås genom att handla via Lego själva och uppnå en viss summa. Många blir samlingsobjekt och är ofta eftertraktade. Ibland rör det sig dock om tidig tillgång (och gratis såklart) till set som sedan kommer ut på marknaden, vilket det ser ut att vara faller för samtliga i helgen.

Det vi kan bli belönade med är

Via: LEGO.