LEGO ger oss mycket att se fram emot

Från sajten:
image

LEGO lanserar nya byggset som aldrig förr – inte minst från Star Wars-universumet.

Vi ser en trend i att LEGO lanserar större set för vuxna och många licenserade produkter från filmer och tv-spel. Men Stranger Things, Sienfeld, Home Alone, Sonic och Mario i all ära, det de lägger mest kraft på verkar vara Star Wars-universumet. Det kastas ut set från Star Wars, Mandalorian och The Book of Boba Fett.

De nysläppta byggena Mandalorian Helmet 75328 (749 kronor) och Boba Fetts Throne Room 75326 (1299 kronor) har sällskap av en hel del andra byggen och det kommer mer.

En helt ny serie med Star Wars-dioraman som är scener direkt tagna ur filmerna med tillhörande citat tryckt på en tile (slät legobit). Här får vi följa med i den fartfyllda jakten kring dödsstjärnan med Death Star Trench Run Diorama 75329 (749 kronor), vi får Jedi-träning av Yoda med Dagobah Jedi Training Diorama 75330 (999 kronor) och fastna i sopkrossen med Death Star-trash Compactor Diorama 75339 (1149 kronor). Dessa snygga dioramorna släpps 1 maj och lär kunna tillfredsställa både LEGO- och Star War-nörden.

Vi får dessutom mer från The Book of Boba Fett i form av Mandos nya skepp N-1 Starfighter 75325 (749 kronor) första Juni.

Så för den intresserade finns det mycket att se fram emot och det kan bli dyrt om vi vill ha något att göra på semestern i sommar. Vilket bygge ser du främst fram emot?

Källa: LEGO.

1 gillning