Lego Festival of Play har världspremiär i Sverige

Från sajten:
image

Lego Festival of Play är en sprillans ny festival som kommer till Friends Arena i Stockholm under höstlovet.

Festival of Play gör sin debut i Sverige i höst och skall låta hela familjen leka. Festivalen går av stapeln tredje till femte november på Friends Arena.

Festivalen skall bestå av en uppbyggd temavärld där hela familjen kan roa sig. Det blir interaktiv lek, teknik, dans och utmaningar. Lego utlovar dessutom flera överraskningar och artister som uppträder. De första två artisterna som avslöjats är Dolly Style och Theoz.

 

”Vi vill inspirera och ge unga möjligheten att se världen med nya ögon genom detta oförglömliga event, där fängslande Lego-zoner hyllar olika former av självuttryck och kreativitet – allt handlar om lek med ett syfte. Upptäck nya världar fulla av äventyr och utforska moderna sätt att återuppbygga världen med Lego-byggklossar”, Gulshanoy Tolipova-Gourdin, Nordic Marketing Director LEGO Group.

Biljetter släpps idag och kan köpas på Ticketmaster. Bokar du redan nu får du early bird-rabatt och då blir prislappen 296 kronor för ett barn och en halvdag samt 396 kronor för en heldag. För en vuxen får vi lägga på 100 kronor till.

Via: LEGO.