Last of Us: Part I remake blir mer realistiskt men skapar kontrovers

Från sajten:
image

Last of Us: Part I ser ut att ta våra favoritkaraktärer till en helt ny nivå av realism i Naughty Dogs remake.

Det var många som blev besvikna när Last of Us: Part II släpptes och Naughty Dog gjorde en “Game of Thrones” och brutalt dödade en uppskattad karaktär från första spelet. Nu när en remake är på gång och kan leverera just denna karaktär i ny sprudlande grafik kanske såren kan läkas en aning.

Tess' glow up ✨@Wersching

9 years ago vs. September 2, 2022 — #TheLastofUs Part I pic.twitter.com/jDoT9bMmL1

— Naughty Dog (@Naughty_Dog) June 14, 2022

Naughty Dog hoppas nog det och släppte nyligen en kort video på en av karaktärerna. En video där vi får se en helt ny Tess som ser mycket mer realistisk ut än hon gjorde på Playstation 3 för nio år sedan.

Via: IGN

 

Från sajten:
image

Efter att världen fick reda på att den nya remaken kommer prissättas som ett nytt spel så har kritiken haglat.

När det avslöjades att Last of Us Part 1 Remake får en prislapp på 70 dollar så började kritiken hagla omgående på internet. Spelet kallades för en “cash grab” och att det är enkla pengar för utvecklarna att ta från konsumenter. Nu går Robert Morrison ut på Twitter för att försvara prislappen och spelet.

I en tweet skriver han att spelet är det mest noggranna projekt som han har vart med att utveckla i hela sin karriär. Robert Morrison har en ganska imponerande meritlista med spel som God of War från 2018, Resident Evil 7 och Injustice 2 så vi får hoppas att han talar sanning. Vi har tidigare fått se lite av grafiken och den är väldigt imponerande.

Via: IGN

Från sajten:


Naughty Dog jobbar för fullt med att färdigställa den uppdaterade PlayStation 5-versionen av det fantastiska The Last of Us Part I och nu har de gett oss en mer detaljerad inblick.

The Last of Us Part I lanserades till PlayStation 3 och bjöd på en otrolig resa i en zombie-infekterad värld. Spelet har sedan dess fortsatt portas till nyare konsoler men nu är det dags för en ordentlig remaster. I videon ovan går Sony och Naughty Dog igenom det tekniska arbetet bakom remastern och vi får även kika lite på resultatet.

Spelet lanseras den 2 september till PlayStation 5 och de har fått en del kritik för att de ska ta 70 dollar för spelet och många anser det vara en “cash grab” något som Naughty Dog har gått ut och sagt att det inte är.

Vilket privilegium det är att inte ha spelat originalet. Kommer bli riktigt spännande att spela igenom remaken.

Sicken lyx! Gissar att du har missat tvåan med då som är ett måste det med.

Spelat första spelet 5 ggr. Helt galet hur ett spel kan vara så bra! Gillade även uppföljaren men bara spelat det en gång än så länge.

Men fan vilket upplevelse som väntar dig!

1 gillning

Första spelet som gör mig riktigt sugen på en PS5. Och då ett spel jag redan spelat igenom på PS4. :slightly_smiling_face:

Älskar även Part II som många verkar hata passionerat.

1 gillning

Gillar faktiskt tvåan mer än ettan, otrolig story och kunde verkligen inte sluta spela.

2 gillningar

Ingen chans att det kommer till PC eller?

Part 1 kommer till PC senare och jag har svårt att tro att Part 2 inte också kommer att släppas på PC så småningom :see_no_evil:

1 gillning

SPOILER-ALERT!
Den gripande scenen i första spelet har redan läckts för PS5-versionen.
Det är konstigt att Naughty Dog aldrig kan hålla saker hemligt :grin:

(Titta inte om du inte spelat första spelet en gång tidigare)

1 gillning

Jävlar så bra det ser ut!

Har inte spelat det heller!

2 gillningar

The Last of Us Part II för PS4 kostar nu bara 99 riksdaler för övrigt.

2 gillningar

Näst intill kriminellt bra pris :star_struck:

1 gillning

Grymt bra spel

1 gillning

Verkar vara på skiva, som ett djur?

Night Out Dancing GIF by Cameo

Kanske värt det ändå, har bara spelat Part I.

Från sajten:


The Last of Us Part I satte ribban högt för story-drivna tv-spel och snart lanseras den nya versionen av spelet som är byggt från grunden till Playstation 5.

Naughty Dog som har skapat The Last of Us-spelen har fått en hel del kritik för att de släpper ett spel som lanserades 2013 och tar nu fullt pris för det. Men spelet har byggts upp från grunden för att ta del av kraften som PS5 erbjuder. Oavsett om man är grinig på prissättningen eller inte så har de nu släppt en lanseringstrailer för spelet och det går inte att sticka under stolen med att det ser helt fantastiskt ut.

The Last of Us Part släpps den andra september till PS5 och spelet utvecklas även till PC men något datum finns ännu inte. För den som inte kan få nog av The Last of Us så kommer HBO Max inom kort släppa en tv-serie som är baserat på spelet och nedan kan ni se en första liten teaser.

1 gillning