Larry David stäms efter medverkan i reklamfilm för FTX

Från sajten:


Larry David som skapade “Seinfeld” och även spelar en smått överdriven version av sig själv i “Simma lugnt Larry” har nu blivit stämd efter medverkan i en reklamfilm som gjordes av FTX.

I en grupptalan stäms nu bland annat Larry David, Shaquille O’Neal, Stephen Curry och Tom Brady för sin medverkan i reklamfilmer som spelats in på uppdrag av det numera totalkraschade kryptobolaget FTX. I grupptalan så framgår det att de medverkande i reklamfilmerna uppmanar folk att investera i bolaget, vilket komiskt nog Larry David faktiskt inte gjorde i filmen han medverkade i.

I reklamfilmen som Larry David medverkar i spelar han flera olika karaktärer som får testa helt nya uppfinningar så som lampan, toaletten, kaffet och mycket mer och han ratar dem alla. I sista scenen så ombeds han att testa FTX och säger då “Njaaa, jag tror inte det”. Hans reklamfilm spelades även upp på Super Bowl tidigare under året. Om alla som har förlorat pengar på grund av FTX kommer få några pengar av denna grupptalan återstår att se i framtiden.

Via Variety

Skönt. Så slapp jag stämma honom för dålig content.

Get Out Theatre GIF by Tony Awards

1 gillning
1 gillning