Lär dig podda med Alex Schulman

Från sajten:
Lär dig podda med Alex Schulman | Teknikveckan


image

Det Spotifyägda bolaget Soundtrap har nu lanserat ett verktyg för poddproduktion och har även startat en poddskola med bland annat Alex Schulman som lärare.

Verktyget som kallas Storytellers har funktioner som inspelning av intervjuer via webben, transkribering, mixning, lägga till ljudeffekter och publicering till plattformar så som Spotify. Tjänsten är molnbaserad vilket betyder att du kan arbeta med din podd från valfri dator och priset är 149 kronor per månad eller 119 kronor per månad om man köper ett helt år. Soundtrap lanserar även en podcastskola där man kan lära sig hur man gör en bra podd och några av lärarna är Alex Schulman (Alex & Sigges Podcast), Emil Persson (Fördomspodden) och Julia Frändfors (Daddy Issues).

Podcastskolan är igång mellan den 13 och 14:e juni på Spotifys huvudkontor i Stockholm och totalt finns det 30 platser och är du sugen på att ansöka kan du göra det genom att klicka här.

Du har väl inte missat att vi på Teknikveckan har en poddcast där vi släpper ett nytt avsnitt varje vecka? Vi finns på alla plattformar där poddar finns inklusive Spotify.

1 gillning

A post was merged into an existing topic: Stora politiktråden