Laddfodralet till AirPods 3 är IP-klassificerat

Från sajten:
image

AirPods 3 kom till slut och de nya hörlurarna bjuder på en annorlunda design jämfört med förra generationen och de är även IPX4-klassificerade men något som Apple inte berättade var att det även gäller laddningsfodralet.

Idag lanseras AirPods 3 som får en helt ny design jämfört med förra generationen. Skaften har nu kortats ned till samma längd som vi har på AirPods Pro och den klassiska snäckskalsformen är borta. Ljudet skall även vara bättre och det bjuds på en adaptiv equalizer. När Apple visade upp AirPods 3 så berättade de även att de blir IPX4-klassificerade men något de inte berättade var att fodralet också blir det. Det betyder att både hörlurarna och fodralet klarar att få lite vattenstänk på sig och har du en himla tur kanske de även överlever en åktur i tvättmaskinen.

Nedan kan du ta en titt på när vi klickade hem ett par AirPods 3-kopior redan i april och de måste ha kommit över legitima ritningar från Apple då de är extremt lika hörlurarna som Apple nu har släppt.

AirPods generation tre lanseras idag och kan bli dina för 2 095 kronor och väntetiden på ett par verkar inte vara allt för lång. Beställer du ett par från Apple idag så har du dem mellan den 1-3 november.

Via: Macrumors

 

1 gillning

Beställer du dem från Netonnet i dag så har du dem redan i morgon (trick jag har lärt mig från @Sevis).

2 gillningar

Beställer du idag har du dom ikväll :kissing_heart:

3 gillningar