Kritik mot Ticketmaster efter Håkan Hellström-debakel

Från sajten:
https://teknikveckan.com/internet/kritik-mot-ticketmaster-efter-hakan-hellstrom-debakel/


image

När det skulle krängas Hellström-biljetter i det digitala offentliga rummet fick Ticketmaster åter igen problem med servrarna.

Det är inte första gången det har hänt och vän av ordning undrar ju om det inte är så att ett företag som har ett syfte borde vara mästare på att upprätthålla servrar vid just sådana tillfällen.

Inte blir det bättre av att marknadschefen på bolaget går och gör en Facebook-rutin. Det vill säga ett inte helt genomtänkt inlägg på Facebook där han mer eller mindre låtsas vara en helt vanlig kund som berömmer Ticketmaster för nyss nämnda hantering.

Den gamla devisen ”Ni hade ett jobb” blir sällan mer läglig här.

Internet RASAR över @TicketmasterSE hantering av Håkan-biljetterna. Marknadschefen bestämmer sig för att bidra med lite positiv energi. Och låtsas som att han är vanlig biljettköpare. pic.twitter.com/Z2fxE5N0yj

— Emanuel Karlsten (@emanuelkarlsten) August 23, 2019

Oklart om Håkan Hellström på bilden ovan säger ”Du får ingen biljett, och du får ingen biljett, och det ligger ingen biljett om ni tittar under stolen!

Via SVT. Foto: Niklas Hellerstedt CC

 

Ticketmaster eller Ticnet som det var innan har ju en väldigt föråldrad plattform. Tycker alltid det är svårt att hitta platser och jobbig navigering på sidan. Appen är ingen höjdare den heller.

Hur svårt ska det vara…, Det är ju bara att göra en kommondorörelse. Glöm INTE internetsladd i hårddisken bara!

Nån som vet om inlägget finns kvar? Eller om Håkan Lundgren har kvar sitt FB-konto? Hittar inte honom eller inlägget när jag söker.

Oklart :slight_smile: