Kraftfull Satechi-reseladdare för alla dina enheter

Från sajten:
image

Satechi 75W Dual USB-C and USB-A PD Travel Charger har ett betydligt roligare användningsområde än dess namn.

Hade det inte varit trevligt med en produkt som kan ladda din dator, din mobil samt några enheter till samtidigt men utan att vara för klumpig – för varför ha med en laddare per enhet. Allt som behövs är rejält med ström på minst en port och inte allt för pjåkigt med kräm på övriga.

Hade det funnits så borde den byta ut alla klumpiga datorladdare i väskan omedelbums.

Satechi 75W Dual USB-C and USB-A PD Travel Charger med mobiler, sladdar och högtalare inkopplade

Och titta, den finns ju! Vi har provat ”Satechi 75W Dual USB-C and USB-A PD Travel Charger” och vi vill hävda att det är ett helt självklart köp. Den kostar inte mer än än en vanlig datorladdare, den är inte större än en vanlig datorladdare och den laddar med 60 W via USB-C. Vidare har den ytterligare en USB-C-utgång som ger 18 W via PD samt två USB-A-utgångar som mysladdar dina enheter med 12 W.

Det är mer än dubbelt så mycket som laddarna som följer med vanliga iPhones ger. Dock är det max 12 W samtidigt så kopplar du in två enheter blir det delad kärlek.

I sann Satechi-anda är designen inte så pjåkig heller med sitt rymdgråa och svarta utseende. Strömsladden in i laddaren är en helt vanlig apparatkabel så skaffa en brittisk och amerikansk sladd så uppstår aldrig problemet med vilken enhet du behöver ladda igen.

Snart släpps även en variant med totalt 108 W vilket ger 90 W på ena USB-C-porten och priset för den är runt 900 kronor.

Laddkablar ingår ej och alla kablar klarar inte så mycket ström som denna ger, men om du använder datorns medföljande USB-C-kabel eller köper Satechis egna kan du vara säker på att det fungerar bra.

Det finns heller inget som hindrar dig att använda den som huvudladdare på kontoret eller hemma.

Sammanfattning och betyg

Aldrig har det varit så lätt att göra en recension, den här produkten bör alla köpa och därmed basta.

 • Produktkvalité: 4/5.
 • Funktion 5/5.
 • Design: 4/5.
 • Valuta för pengarna 5/5.
 • Installation 5/5.

Totalbetyg 5/5

Plus

 • Laddar upp till fyra enheter samtidigt av varierande slag och behov.
 • Snygg.
 • Liten och smidig.

Minus

 • Ingen snabbladdning över USB-A

 

Teknikveckan rekommenderar starkt

Detaljer

 • Anslutning: USB-C, USB-A, Apparatkabel in i väggen
 • Färger: Svart/Grå
 • Pris: 750 kr.
 • Tillgänglig i Sverige via bland annat Lifestylestore.se.
1 gillning

Instämmer med betygen i mitt snabbtest, men de stora USB-portarna är bland de trögaste jag varit med om. Hur var dina, glider kontakten lika lätt in som på andra enheter, eller är Satechi trängre än andra?

Har använt den dagligen nu i över en månad*, supersmidigt med en sladd in i väggen, en USB-C till datorn och en Lightning till mobilen. Jag använder en 2,5m apparatsladd, bra på stora konferensbord eller på tåget där kontakten ibland sitter uppe i taken. Eller precis vid benet, en stor 12W Appleladdare gör det trångt…

*Driver en MBP16" utan problem, trots “ynka” 60W.

Köpte den i julas efter tips härifrån och kan bara hålla med. Underbar liten sak. Borde finnas i varje persons ägo.

Är det okej att ladda en iPhone i 60w uttaget ?

Japp, men den kommer inte slurpa i sig så mycket.

Språkpolisen här igen:

Det ska vara mellanslag mellan tal och W på svenska, t.ex. 60 W.

3 gillningar

Jag har två st av föregångaren(?), den med en USB-C. Dessa har varit helt magiskt bra. En finns vid soffan i vardagsrummet och driver allt möjligt. Den andra finns i min portfölj och följer mig överallt, den börjar se skabbig ut, men herregud så effektiv den varit. Skulle verkligen vilja ha denna eller den dyrare så man kan ladda en MBP och samtidigt ladda en iPhone med PD.