Koskenkorva lanserar ny likör med smak av äpple

Från sajten:
image

Koskenkorva har ett par förbannat goda likörer och undertecknads favorit är deras ingefära-likör som har sålts på bolaget ett par år. Nu är de tillbaka med en ny variant med smak av äpple.

Finnarna har enligt undersökningar korats till världens lyckligaste land flera gånger i rad och det kanske inte är så konstigt när de har bastu och sin alldeles egna vodka Koskenkorva. Nu lanserar Koskenkorva en ny likör som heter Apple och inte helt förvånande smakar äpple. Den går att dricka precis som den är eller blanda fräscha drinkar på i sommarsolen. Likören är gjord på deras egna vodka och juicen från färskpressade äpplen och alkoholhalten ligger på 21 procent.

Trenden kring produkter med lägre alkoholhalt utan tillsatser växer sig allt större. Dagens konsumenter värdesätter naturliga produkter högt och söker ofta drycker som är knutna till en specifik plats. Därför är det otroligt kul att få presentera ännu en likör från Koskenkorva som har en verklig historia och som dessutom innehåller riktiga ingredienser, säger Heini Suominen, Senior Brand Manager på Koskenkorva Vodka.

Koskenkorva Apple kostar 159 kronor för en flaska på 500 milliter och vill du beställa en så är det artikelnummer 59788 på bolagets hemsida. Utöver smaken Apple så har Koskenkorva följande likörer i sortimentet och som sagt, gillar du ingefära så måste ni testa deras smak Ginger. Drick den som den är med ordentligt med is i.

Koskenkorvas likörsortiment

  • Koskenkorva Apple Art.Nr 59788 Pris: 159 kr
  • Koskenkorva Salmiakki Raspberry Art.Nr 55557 Pris: 169 kr
  • Koskenkorva Vargtass – Art.Nr 80489 Pris: 169 kr
  • Koskenkorva Minttu – Art.Nr 84005 Pris: 179 kr
  • Koskenkorva Lemon – Art.Nr 80008 Pris: 169 kr
  • Koskenkorva Ginger – Art.Nr 82501 Pris: 169 kr
  • Koskenkorva Salmiakki – Art.Nr 80438 Pris: 175 kr

Via pressmeddelande

6 gillningar

Mums, en sådan får det bli!

Samma här, hade helt missat smaken vargtass med.

1 gillning

Ja jäklar, nu såg jag den också! Kan nog vara riktigt god också.

Ser fram emot att @Bluish recenserar minttu :blush:

2 gillningar

Fattar inte varför Koskenkorva Espresso inte går att beställa på Systembolaget. Verkligen underligt.:thinking:

Doh... :frowning:

Haha! Ja den får såklart testas.

2 gillningar