Kompakt laddstation för robotdammsugaren Yeedi Cube

Från sajten:
image

Robotdammsugarna blir fler och fler och klarar av mer än att bara dammsuga. Dock så innebär det i dagsläget också att laddstationen ofta är stor och otymplig.

Yeedi Cube är en ny robotdammsugare med moppfunktion som är på väg att lanseras. Varumärket är ett budgetmärke till välkända Ecovacs som ju har en del premiumprodukter när det gäller att hålla rent i hushållet. Sugkraften är 5 100 Pa och batteritiden sägs räcka upp till 180 minuter. Moppen vibrerar 2 500 gånger per minut och lyfts upp vid detektering av mattor. Vattentanken i robotdammsugaren rymmer hela 1 liter.

Navigering sker via en kamera som i kombination med olika sensorer ska kunna känna igen föremål som ligger i vägen. Den tillhörande laddstationen tömmer dammbehållaren vid dockning samtidigt som gammalt vatten töms. Just stationen är av det mer kompakta slaget vilket kan förklaras av att den inte har en vattenbehållare för färskt vatten, detta tack vare den större behållaren i själva robotdammsugaren.

Upptill finns ett inbyggt bärhandtag vilket kan vara praktiskt om den flyttas till en annan våning. Inställningar för Yeedi Cube sker via appen som ska ha de sedvanliga möjligheterna när det gäller kartor och städscheman.

Rekommenderat pris för Yeedi Cube är 699,99 euro och mer information finns snart tillgängligt på deras hemsida.

Källa: HomeKits